Waar ben je naar opzoek?

Subtropisch Zwembad Hesselingen Meppel

Actief plezier beleef je hier! In (de buurt van) Meppel? Beleef een dagje actief plezier bij Zwembad Hesselingen Meppel. Voor zowel jong als oud, binnen en buiten en bij elk weertype is Bad Hesselingen een veelzijdig, kleurrijk, gastvrij en invaliden-toegankelijke belevenispark voor zwemmen, klimmen en spelen. Zwembad Hesselingen Meppel Zwembad Hesselingen heeft een solariumstudio en saunaplein […]
Subtropisch Zwembad Hesselingen Meppel

Actief plezier beleef je hier!

In (de buurt van) Meppel? Beleef een dagje actief plezier bij Zwembad Hesselingen Meppel. Voor zowel jong als oud, binnen en buiten en bij elk weertype is Bad Hesselingen een veelzijdig, kleurrijk, gastvrij en invaliden-toegankelijke belevenispark voor zwemmen, klimmen en spelen.

Zwembad Hesselingen Meppel

Zwembad Hesselingen heeft een solariumstudio en saunaplein maar je kan er ook heen voor een kinderfeestje, een dagje zwemmen en ze hebben een fantastische buitenspeeltuin met mega trampoline, trapfietsjes en een beachvolleyveld. Buiten is een zonneweide, dichtbij de voetbal arena en kleurrijke speeltuin. Als ouders kun je hier ook prima een dagje vertoeven.

Voor de kleine kinderen is er een Junglebad. Voor de grotere kinderen een geweldige glijbaan: de Mosquito Slide en er is ook nog een buitenzwembad. Met regelmaat ligt er een groot springkussen in het water waar kinderen heerlijk op kunnen spelen en glijden.

Klimpark & Minigolf

Het zwembad heeft ook een stoer klimpark op een ruim buitenterrein met diverse parcoursen en uitdagingen. Ook leuk voor jongere kinderen. En als laatste; vergeet niet de minigolfbaan met 18 holes.

Een dagje uit? Dan kun je bij Zwembad Hesselingen Meppel terecht. Alles is aanwezig voor een compleet dagje uit en ze bieden een all-in-tarief.

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!