Waar ben je naar opzoek?

bad & klimpark hesselingen meppel

Actief plezier beleef je hier! In (de buurt van) Meppel? Beleef een dagje actief plezier bij Zwembad Hesselingen Meppel. Voor zowel jong als oud, binnen en buiten en bij elk weertype is Bad Hesselingen een veelzijdig, kleurrijk, gastvrij en invaliden-toegankelijke belevenispark voor zwemmen, klimmen en spelen. Bad & klimpark Hesselingen Meppel beschikt over een groot buitenzwembad, […]
<strong>bad & klimpark hesselingen meppel</strong>

Actief plezier beleef je hier!

In (de buurt van) Meppel? Beleef een dagje actief plezier bij Zwembad Hesselingen Meppel. Voor zowel jong als oud, binnen en buiten en bij elk weertype is Bad Hesselingen een veelzijdig, kleurrijk, gastvrij en invaliden-toegankelijke belevenispark voor zwemmen, klimmen en spelen. Bad & klimpark Hesselingen Meppel beschikt over een groot buitenzwembad, diverse speelattributen en klimmogelijkheden voor jong en oud. Daarnaast kun je er diverse sportactiviteiten ondernemen. Er zijn voor de kleintjes verschillende speelmogelijkheden en voor de oudere kinderen is er een buitenspeeltuin met allerlei leuke activiteiten.

Bad & klimpark Hesselingen Meppel

Bad & klimpark Hesselingen Meppel heeft een solariumstudio en saunaplein maar je kan er ook heen voor een kinderfeestje, een dagje zwemmen en ze hebben een fantastische buitenspeeltuin met mega trampoline, trapfietsjes en een beachvolleyveld. Buiten is een zonneweide, dichtbij de voetbal arena en kleurrijke speeltuin. Als ouders kun je hier ook prima een dagje vertoeven.

Voor de kleine kinderen is er een Junglebad. Voor de grotere kinderen een geweldige glijbaan: de Mosquito Slide en er is ook nog een buitenzwembad. Met regelmaat ligt er een groot springkussen in het water waar kinderen heerlijk op kunnen spelen en glijden.

Klimpark & Minigolf

Het zwembad heeft ook een stoer klimpark op een ruim buitenterrein met diverse parcoursen en uitdagingen. Ook leuk voor jongere kinderen. En als laatste; vergeet niet de minigolfbaan met 18 holes.

Een dagje uit? Dan kun je bij Zwembad Hesselingen Meppel terecht. Alles is aanwezig voor een compleet dagje uit en ze bieden een all-in-tarief.

Kom eens langs en geniet van alle mogelijkheden die Zwembad & Klimpark Hesselingen Meppel te bieden heeft. Laat je verrassen door de prachtige omgeving, het warme zwemwater en de veelzijdige klimmogelijkheden. Kom naar het zwembad, klimpark en speeltuin om te genieten van een onvergetelijke dag met je gezin!

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!