Waar ben je naar opzoek?

Sportief hotel: het HUP Hotel Mierlo

Hup Hotel; het sportiefste hotel van Nederland Zoek je een sportief hotel? Het HUP hotel in Mierlo is het sportiefste hotel van Nederland. Ze hebben een sportclub, je kan er bowlen en grillen, fitnessen, zwemmen, er is een voetbalmuseum en een glijbaan middenin het hotel. Er is ook een minigolf en je kan spelen in […]
Sportief hotel: het HUP Hotel Mierlo

Hup Hotel; het sportiefste hotel van Nederland

Zoek je een sportief hotel? Het HUP hotel in Mierlo is het sportiefste hotel van Nederland. Ze hebben een sportclub, je kan er bowlen en grillen, fitnessen, zwemmen, er is een voetbalmuseum en een glijbaan middenin het hotel. Er is ook een minigolf en je kan spelen in Monkey Town. Er is veel ruimte en kinderen zijn meer dan welkom. Een hotel waar je met de hele familie heen kan gaan.

Wij hebben er onlangs een nachtje verbleven en hebben het heel erg leuk gehad. Ben je benieuwd naar ons verblijf lees dan mijn review.

Play & Stay

Als je een nachtje weg gaat naar het HUP hotel dan heb je een compleet verzorgd uitje. Alles wat je wil doen is te vinden binnen de muren van het hotel. Voor kinderen is er genoeg te doen en de ouders kunnen, als ze willen, ook nog relaxen in de spa. Het HUP hotel is in 2020 uitgeroepen tot beste familiehotel.

Na een heerlijk dagje spelen en sporten in het hotel, sluit je de dag af in een toffe slaapkamer waar je weer uit kunt rusten en fris en fruitig bent voor de volgende dag.

Als je naar het hotel gaat dan heb je aan 1 nachtje te kort. Wil je optimaal genieten van alle faciliteiten, ga dan vooral langer heen.

Dagje naar de… Efteling!

Als je dan toch in de buurt bent kun je een weekendje Mierlo ook combineren met een dagje naar de Efteling. Als je online je tickets besteld krijg je korting.

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!