Waar ben je naar opzoek?

Speelpark Kabonk in Breda

Het allergaafste en hoogste speelpark van Europa In Breda is een nieuwe speelpark geopend: het hoogste speelpark van Europa! Speelpark Kabonk is 20 meter hoog en heeft een oppervlakte van 3300 vierkante meter. Het pand telt 7 verdiepingen speelplezier, 200 meter aan glijbanen en met ook nog een trampolinepark en free run parcours. Er is […]
Speelpark Kabonk in Breda

Het allergaafste en hoogste speelpark van Europa

In Breda is een nieuwe speelpark geopend: het hoogste speelpark van Europa! Speelpark Kabonk is 20 meter hoog en heeft een oppervlakte van 3300 vierkante meter. Het pand telt 7 verdiepingen speelplezier, 200 meter aan glijbanen en met ook nog een trampolinepark en free run parcours. Er is genoeg te spelen, beleven, ontdekken, proberen, ervaren en te relaxen. Ook is er voldoende gelegenheid om te eten te drinken. Als je na het spelen moe gespeeld bent en hongerig dan kun je je buikje rond eten bij pannenkoekenhuis Pannenkoekenwaus.

Speelpark Kabonk in Breda is de plek waar je alles mag verkennen en ervaren op je eigen manier. Een plek waar je de grootste avonturen kan beleven samen met je vrienden en vriendinnen.

Uitdagende speeltoestellen

Hoe hoger je in het speelpark komt, hoe uitdagender de speeltoestellen worden. Er zijn verschillende speelwerelden en verdiepingen die aan elkaar verbonden zijn. Ook is er een baby- en peuter verdieping voor peuters en baby’s.

Verschillende arrangementen

Kabonk biedt verschillende arrangementen aan. Kom je kinderfeestje hier vieren, ga op schoolreisje of breng een bezoekje met de BSO of NSO. Begeleiding, onder de 18 jaar, bij elk bezoek is wel verplicht!

Voordelen van een kinderfeestje bij Karbonk:

  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Groot aanbod aan speeltoestellen, arcade games en meer
  • Ruim 3.300 m2 speelplezier
  • Veel leuker dan een feestje thuis of in de tuin
  • Mama en papa zijn na afloop niet ontzettend moe
  • Thuis hoeft er geen schoonmaakploeg aan te pas komen
  • Even uitgeput? Maak gebruik van gratis WiFi
  • Maatwerk voor elk kinderfeest (eten, drinken, extra entertainment, uitnodigingen)

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!