Waar ben je naar opzoek?

Speelnatuur Dwingelderveld: natuurlijke speelplek

Een natuurlijke speelplek voor de allerkleinsten Rondom het bezoekerscentrum Dwingelderveld is er van alles te zien en te doen. Een natuurlijke speelplek met waterplassen, een waterpomp waar je naar hartelust water op kunt pompen, dammen kunt maken, zandkastelen kunt bouwen en nog veel meer. Ken je het ‘Mozespad’ al? Als je daar door loopt waan […]
Speelnatuur Dwingelderveld: natuurlijke speelplek

Een natuurlijke speelplek voor de allerkleinsten

Rondom het bezoekerscentrum Dwingelderveld is er van alles te zien en te doen. Een natuurlijke speelplek met waterplassen, een waterpomp waar je naar hartelust water op kunt pompen, dammen kunt maken, zandkastelen kunt bouwen en nog veel meer. Ken je het ‘Mozespad’ al? Als je daar door loopt waan je je bijna onder water. Je kunt precies zien wat er in, op en onder water gebeurt.

Een dorp van wilgen

In het voorjaar kun je de ontwikkeling van kikkerdril tot echte kikker helemaal volgen in het ven. En in de zomer waan je je in een echt dorp als je door de bramentunnel het wilgenhuttendorp binnen sluipt. Wil natuurlijk mag een klimtoestel niet ontbreken! Genoeg ingrediënten om een gezellige middag in de natuur door te brengen.

Kom je lekker spelen?

Bij bezoekerscentrum Dwingelderveld ligt speelnatuur waar je blij van wordt! Een wilgenhuttendorp, waterplas met waterpomp en klimbulten nodigen je uit om je lekker vies te worden.

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!