Waar ben je naar opzoek?

Pure ontspanning bij de Zwaluwhoeve

Sauna’s bij de Zwaluwhoeve Een dagje pure ontspanning bij de Zwaluwhoeve? Met je partner, vriend of vriendin? Neem de tijd om maar liefst 16 verschillende sauna’s te ontdekken. De Zwaluwhoeve heeft ook sauna’s voor beginners. Ga je vaker naar de sauna bezoek dan de sauna’s voor gevorderden. Als je heel vaak naar de sauna gaat […]
Pure ontspanning bij de Zwaluwhoeve

Sauna’s bij de Zwaluwhoeve

Een dagje pure ontspanning bij de Zwaluwhoeve? Met je partner, vriend of vriendin? Neem de tijd om maar liefst 16 verschillende sauna’s te ontdekken. De Zwaluwhoeve heeft ook sauna’s voor beginners. Ga je vaker naar de sauna bezoek dan de sauna’s voor gevorderden. Als je heel vaak naar de sauna gaat heb je de sauna’s voor experts.

De Zwaluwhoeve is pure ontspanning en een ruim resort met vele sauna- en wellnessfaciliteiten voor een ultiem dagje pure ontspanning. Ontdek voor jouw bezoek alle luxe faciliteiten zoals het Zoutwaterbad, de Zoutsteensauna en Zwaluwhoeve Beach.

De Zwaluwhoeve heeft ook badkledingdagen. Bekijk hun website voor de wekelijkse badkledingdagen.

Heerlijk ontspannen

Ga voor een dagje pure ontspanning naar de Zwaluwhoeve en geniet van al hun faciliteiten. Maak je dagje compleet met een behandeling of massage.

Lekker eten en drinken

Tijdens je dagje uit is het van belang dat je goed eet en drinkt. Je kan dagelijks terecht bij de Culinaire Markt voor heerlijke gerechten. Laat jezelf verrassen door de ruime keuze en pak jouw relax momentje. Boe nu een dagje pure ontspanning!

Kies een arrangement

Ontdek alle arrangementen en maak voordelig gebruik van een dagje wellness. Een arrangement is een combinatie van een saunadag inclusief het gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, een behandeling of een smakelijk gerecht in het restaurant. 

Wil je ontspannen?
Geniet van een dag in de spa of ontspan met een massage.
Het is belangrijk om wat tijd voor jezelf in te plannen!

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!