Waar ben je naar opzoek?

Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem

Leuk voor het hele gezin: Openluchtmuseum Arnhem Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is een leuk uitje voor het hele gezin. In het museum leer je alles over de geschiedenis van Nederland. Het museum neemt je mee op reis. Van twee eeuwen geleden tot nu! Er lopen ook ‘echte’ mensen uit het verleden rond die trots […]
Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem

Leuk voor het hele gezin: Openluchtmuseum Arnhem

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is een leuk uitje voor het hele gezin. In het museum leer je alles over de geschiedenis van Nederland. Het museum neemt je mee op reis. Van twee eeuwen geleden tot nu! Er lopen ook ‘echte’ mensen uit het verleden rond die trots zijn op hun erfgoed en jou inspireren met hun verhalen.

Het verleden ontdekken

Gaan de kinderen ‘aan het werk’ op het kindererf of toch liever spelen op het mooie Zaanse plein? Worden het poffertjes met poedersuiker, stevige huisgemaakte soep of toch die verse krentenbol van de bakker? En hoe reizen we vandaag? Pak de historische tram of wandel door de tijd.

Je kunt hier ook een ritje maken in een historische tram en je ruikt de geur van gist in de bierbrouwerij. Het is voor jong en oud een onvergetelijke dag. Het is een actief dagje uit. Er is beweging, reuring en leven: op de boerenerven, de landerijen en in de bedrijven. Je loopt door de bossen gezellig rond in het Openluchtmuseum.

Het Nederlands Openluchtmuseum brengt de geschiedenis tot leven! Ga op ontdekking in het 44 hectare museumpark.

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!