Waar ben je naar opzoek?

Luxe familiehuis Huize Hulshorst op de Veluwe

Sfeervol & Luxe familiehuis voor 10 personen Dit luxe en sfeervolle familiehuis ligt aan de rand van de Veluwe. Het luxe familiehuis heeft een grote, beschutte, eigen tuin. Dit huis is perfect voor families met kinderen (maximaal 10 volwassenen). Een heerlijke plek voor een lang weekend of een vakantie middenin de natuur. Je hebt alle […]
Luxe familiehuis Huize Hulshorst op de Veluwe

Sfeervol & Luxe familiehuis voor 10 personen

Dit luxe en sfeervolle familiehuis ligt aan de rand van de Veluwe. Het luxe familiehuis heeft een grote, beschutte, eigen tuin. Dit huis is perfect voor families met kinderen (maximaal 10 volwassenen). Een heerlijke plek voor een lang weekend of een vakantie middenin de natuur. Je hebt alle rust om je heen en in het huis ervaar je deze rust ook.

Tuin met zwemvijver

De tuin heeft veel bomen, een vijver en een groot grasveld. Er zijn in totaal 7 slaapkamers met 20 slaapplekken. In de tuin zijn meerdere terrassen met een buitenhaard / oven, een trampoline, speeltoestel en een zwemvijver. Hoe heerlijk is dat? In de tuin is nog een buitendouche met warm en koud water.

Genieten van de natuur

Binnen is een grote woonkamer met een open keuken en meerdere openslaande deuren naar de tuin. Binnen en buiten kun je zo heerlijk bij elkaar brengen. Aan alle kanten kijken je naar buiten. Naast het huis is ook nog een gastenverblijf met eigen badkamer. In 2018 is het huis helemaal gerenoveerd.

Luxe boxsprings en kinderslaapkamer

Huize Hulshorst heeft een lange eettafel, een hele fijne grote zithoek, een open haard en een beamer waar je films op kunt kijken. Er is voor de kinderen ook van alles aanwezig: knutselspullen, puzzels en spelletjes. De slaapkamers zijn ingericht met luxe boxsprings en in de kelder is er een kinderslaapkamer met 3 stapelbedden voor 6 kinderen.

In de omgeving

Het huis ligt op loopafstand van het bos en met de fiets kun je heerlijke tochten maken naar het Veluwemeer, naar Elburg, Vierhouten of Nunspeet.

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!