Waar ben je naar opzoek?

Lunchen op Tiengemeten: Gasterij de Gezusters

Lunch met verse streekproducten Heb je een dagje gespeeld bij Speelnatuur Tiengemeten en heb je wel zin in wat lekkers? Ga lunchen op Tiengemeten. Op zo’n 250 meter lopen vanaf Speelnatuur Tiengemeten ligt Gasterij de Gezusters. Hier kun je terecht voor een heerlijk taartje en kopje koffie of thee, een lunch met verse streekproducten en […]
Lunchen op Tiengemeten: Gasterij de Gezusters

Lunch met verse streekproducten

Heb je een dagje gespeeld bij Speelnatuur Tiengemeten en heb je wel zin in wat lekkers? Ga lunchen op Tiengemeten. Op zo’n 250 meter lopen vanaf Speelnatuur Tiengemeten ligt Gasterij de Gezusters. Hier kun je terecht voor een heerlijk taartje en kopje koffie of thee, een lunch met verse streekproducten en een drankje op het terras.

Een bezoek aan Speelnatuur Tiengemeten sluit je af bij Gasterij de Gezusters. Ook super leuk om met een kinderfeestje hier te lunchen of een taartje te eten.

Lekker wandelen

Na lunchen op Tiengemeten bij Gasterij de Gezusters is het ook het ideale vertrekpunt voor een wandeling naar de Vliedberg. Dit is een uitzichtpunt over het eiland. Je kunt hier veel vogels spotten en als je goed kijkt zie in het water ook een beverburcht liggen. anaf daar kun je je wandeling vervolgen richting de ruïne van de aardappelloods in het westen of de route via de oostpunt. 

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!