Waar ben je naar opzoek?

Luchtvaartmuseum Aviodrome Lelystad

Sla je vleugels uit bij Luchtvaartmuseum Aviodrome!  Ontdek een wereld vol avontuurlijke vliegtuigactie voor jong en oud in Luchtvaart-Themapark Aviodrome! Het museum staat volledig in het teken van 100 jaar burgerluchtvaart. Bewonder meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen binnen en in de buitenlucht. Stap aan boord van een Boeing 747 of voel je een echte piloot […]
Luchtvaartmuseum Aviodrome Lelystad

Sla je vleugels uit bij Luchtvaartmuseum Aviodrome! 

Ontdek een wereld vol avontuurlijke vliegtuigactie voor jong en oud in Luchtvaart-Themapark Aviodrome! Het museum staat volledig in het teken van 100 jaar burgerluchtvaart. Bewonder meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen binnen en in de buitenlucht. Stap aan boord van een Boeing 747 of voel je een echte piloot in de flight simulator. Zoek met de hele familie naar waardevolle objecten in de schatkamers en bekijk daarna de spectaculaire 4D-film Skymania. Zijn jouw zenuwen Spykerhard? Sla je vleugels uit bij Luchtvaartmuseum Aviodrome! 

Kijk omhoog

De collectie van Aviodrome bestaat uit de mooiste juweeltjes uit de luchtvaartgeschiedenis.

Een aantal vliegtuigen kun je ook vanbinnen bekijken. Maar dat is nog niet alles: vanuit de nostalgische verkeerstoren is het zicht op de start- en landingsbaan van Lelystad Airport fenomenaal!  Meerdere malen per dag zijn er gratis rondleidingen.  De vrijwilligers nemen je vol enthousiasme mee in de wereld van vliegtuigen en de luchtvaart van toen en nu.  

Er zijn veel leuke attractie

Klaar om door de wolken te vliegen? In het 4D-filmtheater van Luchtvaartmuseum Aviodrome worden al je zintuigen op scherp gezet. Beleef een spannende vlucht waarin je zelfs regen en koude golfstromen voelt. Voor wie de smaak te pakken heeft is er ook een piloten- en stewardessenopleiding. Voer alle opdrachten succesvol uit en ga naar huis met een vliegbrevet!   

De leukste evenementen

Het hele jaar door hebben ze leuke evenementen. Zo kun je een Cabin Crew opleiding volgen, zijn er de straaljagerweken, is er een raketworkshop en in oktober 2020 een Space Academy. Check de site voor de kalender met de evenementen.

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!