Waar ben je naar opzoek?

Kinderboerderij Staphorst SAMENZO

Kleinschalige kinderboerderij: verrassend leuk! In het dorpje Staphorst ligt middenin de woonwijk een kleinschalige kinderboerderij. Deze kinderboerderij is verrassend leuk en de moeite waard een bezoekje te brengen. De kinderboerderij is groter dan je op het eerste oog denkt. Er zijn kronkelpaadjes en je kan de dieren ook aaien. De opzet is natuurlijk: geen dieren […]
Kinderboerderij Staphorst SAMENZO

Kleinschalige kinderboerderij: verrassend leuk!

In het dorpje Staphorst ligt middenin de woonwijk een kleinschalige kinderboerderij. Deze kinderboerderij is verrassend leuk en de moeite waard een bezoekje te brengen. De kinderboerderij is groter dan je op het eerste oog denkt. Er zijn kronkelpaadjes en je kan de dieren ook aaien. De opzet is natuurlijk: geen dieren in kleine hokjes. De dieren lopen, als het kan, zoveel mogelijk los rond zodat ze alle bewegingsvrijheid hebben.

Op de kinderboerderij werken mensen met een verstandelijke beperking. Drie deskundige begeleiders leren werknemers hoe zij met de dieren om moeten gaan. Dagelijks worden de dieren verzorgd en de werknemers zijn heel trots op wat ze allemaal kunnen. Werknemers vertellen jou ook graag over de kinderboerderij en de dieren.

Naast werk en begeleiding ook een educatief en maatschappelijk doel. Kinderen, gezinnen, schoolgroepen en peutergroepjes zijn welkom op vastgestelde openingstijden! Verder zijn de paden rondom de kinderboerderij tussen zonsopgang en zonsondergang vrij toegankelijk.

De toegang tot de kinderboerderij is gratis.

Vier hier je kinderfeestje

Het is mogelijk om hier je kinderfeestje of verjaardag te vieren. Reservering practicumlokaal met digitale mogelijkheden voor maximaal twee uur, inclusief speurtocht. De kosten zijn 20 euro. Consumpties en meerprijs hiervan bespreekbaar. Neem hiervoor contact op met de kinderboerderij.

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!