Waar ben je naar opzoek?

it Dreamlan: kindvriendelijk overnachten in puur Friesland

Overnachten in puur Friesland en ook nog eens super kindvriendelijk? Dan moet je zijn bij it Dreamlân. Met natuurkampeerterrein en toffe accommodaties.
it Dreamlan: kindvriendelijk overnachten in puur Friesland

Adembenemend weids uitzicht

Vakantie met kinderen in de natuur Friesland? it Dreamlân is een natuurkampeerterrein maar verhuurd  ook 4 tot 6-persoons vakantiehuizen, een 10-persoons familiehuis en een 20-persoons groepsaccommodatie.

Overnachten in puur Friesland en ook nog eens super kindvriendelijk? Dan moet je zijn bij it Dreamlân. Allemaal middenin de natuur in Friesland waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen.

Puur kindvriendelijk

Kinderen en kamperen is gegarandeerd een gouden combi. Slapen in een knusse tent of stoere caravan, gewapend met tandenborstel en zaklamp naar het douchegebouw, zelf je boterhammen smeren in het gras en marshmallows roosteren boven het vuur. Heel veel spelen, heel erg vies worden en tot heel laat opblijven. Weinig moet en heel veel mag.

Niks is fijner dan hele dagen buiten spelen, aanrommelen met zand en water, met de skelter het hele terrein verkennen en partijtjes voetbal die pas stoppen als je de bal in het donker echt niet meer ziet.

Op het natuurkampeerterrein is er alle ruimte voor kinderen. Er is een waterspeelplaats en speeltuin. Maar de kinderen kunnen er ook nog kanoën, vissen en spelen met een schepnet. Op het terrein zijn skelters, fietsjes en tafeltennistafels beschikbaar. Wat heeft een kind nog meer nodig?

Volg ons op Social Media:
Instagram | Facebook

Te doen in de omgeving

In de buurt van de camping is er ook genoeg te doen en te beleven. Je zit dichtbij Nationaal Park Lauwersmeer waar diverse strandjes zijn. Het Werelderfgoed de Waddenzee is ook in de buurt! Of bezoek Zeehondencentrum in Pieterburen of ga naar het blotenvoetenpad in Opende.

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!