Waar ben je naar opzoek?

Indoor speeltuin Plopsa Coevorden

Unieke indoor speeltuin themapark Plopsa Plopsa Indoor Coevorden is een overdekt themapark. Het ligt in Drenthe, vlakbij Center Parcs de Huttenheugte. Als je daar dus verblijft kun je dit combineren met een dagje naar indoor speeltuin Plopsa. Het themapark is niet te groot en lekker overzichtelijk. Plopsa heeft meerdere locaties in Nederland en België. Binnen […]
Indoor speeltuin Plopsa Coevorden

Unieke indoor speeltuin themapark Plopsa

Plopsa Indoor Coevorden is een overdekt themapark. Het ligt in Drenthe, vlakbij Center Parcs de Huttenheugte. Als je daar dus verblijft kun je dit combineren met een dagje naar indoor speeltuin Plopsa. Het themapark is niet te groot en lekker overzichtelijk. Plopsa heeft meerdere locaties in Nederland en België.

Paw Patrol Show 728x90

Binnen en buiten pret bij Plopsa Indoor

Er zijn meer dan vijfentwintig attracties waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Het indoor park heeft de mogelijkheid om binnen en buiten te spelen. Maak een avontuurlijke rit met de Piratenbaan, Mega Mindy-fans gaan de boeven achterna met de Vliegende Fietsen, K3-prinsesjes zweven door het park met de Slingermolen of oefen circuskunstjes in de Bumba Speeltuin.

Buiten kun je rondjes rijden met een K3 auto op de K3 autobaan, spelen in Maya’s speeltuin, klimmen tegen een grote klimwand of brandjes blussen in een draaimolen met brandweerauto’s.

Een dagje uit naar indoor speeltuin Plopsa is leuk voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Bekijk de website voor alle actuele aanbiedingen en maak gebruik van de kortingen.

Koop een avondticket

Wil je aan het einde van de dag het park bezoeken? Vanaf 3 uur voor sluiting van het park kun je voordelig een avondticket kopen aan de receptie voor € 14,99. 

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!