Waar ben je naar opzoek?

Indoor speelparadijs Ballorig Alphen aan den Rijn

Zeven dagen per week speelplezier Ballorig Alphen aan den Rijn Heerlijk een dagje uit naar Ballorig Alphen aan den Rijn. AIs je kind er aan toe om even uit te razen, zijn energie kwijt te raken? Ga naar indoor speelparadijs Ballorig Alphen aan den Rijn. In de indoor speeltuin kunnen kinderen even helemaal kind zijn. […]
Indoor speelparadijs Ballorig Alphen aan den Rijn

Zeven dagen per week speelplezier Ballorig Alphen aan den Rijn

Heerlijk een dagje uit naar Ballorig Alphen aan den Rijn. AIs je kind er aan toe om even uit te razen, zijn energie kwijt te raken? Ga naar indoor speelparadijs Ballorig Alphen aan den Rijn. In de indoor speeltuin kunnen kinderen even helemaal kind zijn. Ze kunnen zich heerlijk uitleven op de speeltoestellen en trampolines.

Kom binnenspelen bij overdekt speelparadijs Ballorig. Omdat spelen zo belangrijk is! Er is ook een speciaal ingericht peutergedeelte waar kinderen tot 5 jaar met ouders en leeftijdsgenootjes op ontdekking kunnen.

Voor ouders is het ook fijn omdat ze even een momentje voor zichzelf hebben. Terwijl de kinderen spelen genieten ouders van een kopje koffie of thee, kun je gezellig bijkletsen, een boekje lezen of zelfs werken. Bovendien: ouders en verzorgers hebben bij Ballorig Alphen aan den Rijn altijd gratis toegang.

Korting Ballorig

Via Groupon krijg je korting op de entree van 21 deelnemende Ballorig vestigingen. Koop bij Groupon je ticket en maak gebruik van de korting. De bon moet ingewisseld zijn voor 24 april 2020.

Arrangementen

Je kunt gebruik maken van verschillende arrangementen: een peuteruitje, schoolreisje, groepsarrangement of de peuterochtend. Ballorig is ook leuk voor kinderfeestjes; dus spelen en ontdekken doe je bij Ballorig.

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!