Waar ben je naar opzoek?

Hans & Grietje Pannenkoekenhuis Zeewolde

Sprookjesachtig Pannenkoekenhuis Zeewolde Hans & Grietje Pannenkoekenhuis Zeewolde is niet zomaar een pannenkoekenhuis. Het is er sprookjesachtig en je wordt blij verrast bij aankomst. Het pannenkoekenhuis is een belevenis en tevens een speelpark. Overal is wat te zien en je komt ogen tekort. Je eet tussen de bewegende heksen en in en om het pannenkoekenhuis […]
Hans & Grietje Pannenkoekenhuis Zeewolde

Sprookjesachtig Pannenkoekenhuis Zeewolde

Hans & Grietje Pannenkoekenhuis Zeewolde is niet zomaar een pannenkoekenhuis. Het is er sprookjesachtig en je wordt blij verrast bij aankomst. Het pannenkoekenhuis is een belevenis en tevens een speelpark. Overal is wat te zien en je komt ogen tekort. Je eet tussen de bewegende heksen en in en om het pannenkoekenhuis valt er nog veel meer te beleven.

Een dagje speeltuin

Het pannenkoekenhuis ligt in het prachtige polderlandschap van Flevoland. Je kan er ook een dagje vertoeven door in de speeltuin te spelen. Er zijn diverse trampolines en springkussens. Van klein tot HEEL GROOT. Ook is er een schommelplein en je kunt rustig bijkomen in de Hooiberg. Het sprookje van Hans & Grietje kun je zelf naspelen in het ‘echte’ snoepjeshuis. Wil je meer actie? Race dan rond in het skeltercircuit met een tankstation, ophaalbrug en echte wasstraat.

En na een dagje spelen sluit je natuurlijk af met een heerlijke pannenkoek in het pannenkoekenhuis.

Pannenkoeken eten bij Hans & Grietje kun je combineren met een dagje Aviodrome in Lelystad en Schokland in de Noordoostpolder.

Sprookjesachtig kinderfeestje

Bij het Pannenkoekenhuis het ook mogelijk je kinderfeestje te vieren. Deze kun je online reserveren.

CRAZY SALE op Ticketveiling.nl!

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!