Waar ben je naar opzoek?

Familiecamping de Berenkuil

5 sterren familiecamping in Drenthe Familiecamping de Berenkuil ligt op een landgoed in Grolloo; een kindercamping middenin de natuur van Drenthe. De Berenkuil is een autovrije camping dat ingericht is op kinderen. Er is een recreatieprogramma, er zijn wel 25 speeltuinen en er is een zwembad en speelvijver. Als het minder mooi weer is kunnen […]
Familiecamping de Berenkuil

5 sterren familiecamping in Drenthe

Familiecamping de Berenkuil ligt op een landgoed in Grolloo; een kindercamping middenin de natuur van Drenthe. De Berenkuil is een autovrije camping dat ingericht is op kinderen. Er is een recreatieprogramma, er zijn wel 25 speeltuinen en er is een zwembad en speelvijver. Als het minder mooi weer is kunnen de kinderen klimmen en klauteren in de nieuwe binnenspeeltuin.

De familiecamping is genomineerd voor Camping van het jaar 2019. Door de ANWB is de camping beoordeeld met 5 sterren. De Berenkuil is een paradijs voor kinderen. En als kinderen het naar de zin hebben dan is de vakantie voor ouders ook geslaagd!

Ontdek je kampeer plekje

Als je gaat kamperen op de Berenkuil dan heb je een kampeerplek middenin de natuur tussen de jeneverbessen, bos en heide. De plekken zijn voorzien van stroom, er is een toiletgebouw dichtbij, je kan kiezen uit een privé plek of een plek met zicht op een speeltuintje. Elke kampeerplek is anders!

Glamping accomodaties

En heb je geen zin om met je eigen kampeerspullen op vakantie te gaan? Dan is er ook de mogelijkheid om een glamping accommodatie te huren op Landgoed de Berenkuil. Ze hebben onder andere een Blokhut, een Berenhut, een Hans en Grietje huisje en een Woody huisje.

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!