Waar ben je naar opzoek?

Camping- en recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen

Middenin de natuur kamperen en toch dichtbij de grote stad. Wil je niet kamperen? Boek dan een bungalow!
Camping- en recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen

Camping middenin de natuur in Zuid-Holland

In de provincie Zuid-Holland, ligt nabij het plaatsje Zevenhuizen, midden in het natuur- en recreatiegebied de Rottemeren, Recreatiepark de Koornmolen. Je kunt hier heerlijk vissen, wandelen, fietsen en een duik nemen in ons zwembad. Voor een echt vakantiegevoel midden in de natuur, ga je naar Recreatiepark de Koornmolen.

Kamperen op de Koornmolen

Op de camping kun je een balletje trappen, lekker klimmen en klauteren in de speeltuin en een hapje eten bij Taverne ‘t Middelpunt. Of ga er fietsen huren en de prachtige omgeving ontdekken. Lekker plonsen in het zwembad is ook mogelijk. Er zijn voldoende faciliteiten aanwezig voor een fijne kampeervakantie met kinderen. Wil je liever niet kamperen? Kijk naar de mogelijkheden voor het huren van een bungalow.

Van natuur naar stad

Omdat deze camping middenin de natuur ligt maar ook dichtbij de grote stad, is het zo’n fijne camping. Binnen 15 minuten ben je in het centrum van grote steden als Gouda of Rotterdam. Een fijne combinatie!

In slechts een paar minuten vanaf de camping ben je in het recreatiegebied de Rottemeren waar je een fijne wandeling kan maken. Het is ook een korte wandeling naar natuurgebied ‘Het Koornmolengat’. Hier kun je de mooiste vogels bewonderen.

Volg ons op Social Media:
Instagram | Facebook | YouTube

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!