Waar ben je naar opzoek?

Camping aan zee: De Wachtsluis

Camping vlakbij zee Camping de Wachtsluis is gelegen op een bijzondere plek: vlakbij zee en omringd door typisch Zeeuwse dijkjes en grenzend aan een natuurgebied. Binnen een paar minuutjes sta je bovenop een duin uitkijkend over het natuurgebied Het Zwin en de Noordzee. Het strand is op 900 meter van de camping. Deze camping is […]
Camping aan zee: De Wachtsluis

Camping vlakbij zee

Camping de Wachtsluis is gelegen op een bijzondere plek: vlakbij zee en omringd door typisch Zeeuwse dijkjes en grenzend aan een natuurgebied. Binnen een paar minuutjes sta je bovenop een duin uitkijkend over het natuurgebied Het Zwin en de Noordzee. Het strand is op 900 meter van de camping. Deze camping is heel erg fijn voor gezinnen, fietsers en natuurliefhebbers die op zoek zijn naar rust. Als je toch op zoek bent naar vertier dan kun je naar het gezellige kustplaatsje Cadzand-Bad gaan, op 1,5 km vanaf de camping.

Ruim opgezette camping

De camping is ruim opgezet en kinderen voelen zich hier snel thuis. Je hebt veel ruimte om je heen en de zeelucht kun je ruiken. De camping is ideaal voor een fijne strandvakantie in een groene en rustige omgeving. Als je wilt ben je ook zo in België om de plaatjes over de grens te verkennen. De camping eigenaren hebben ook een akkerbouwbedrijf en de koeien lopen in de wei grenzend aan de camping. Je beleefd op deze camping ook meteen het boerenleven.

In het theehuis van de camping, Juffertje in het Groen, is er eigengemaakte taart van de dag en bakken ze voor de kampeerders broodjes af. In het hoogseizoen zijn ze elke ochtend open en bijna elke avond.

De camping is niet te groot, niet te klein, een tikkeltje eigenwijs met hart voor het buitenleven.

Instagram | Facebook

Je eigen sanitair

Camping de Wachtsluis beschikt over verschillende kampeerplekken. Er is keuze uit wachtsluisplaatsen, basisplaatsen en plaatsen op het tentenveld. De camping heeft een modern toiletgebouw met douches, toiletten en afwasplaatsen. Het gehele gebouw heeft vloerverwarming. Het is zelfs mogelijk je eigen badkamer te huren. De badkamer bestaat uit een toilet, een douche en een wastafel. Ook aan de kleine gasten is gedacht met kindersanitair: twee kinderdouches, een babybadje en een kindertoilet.

Kinderen crossen op de skelters, er zijn geen auto’s op de velden, er is oog voor de natuur en groen. De eigenaren zijn akkerbouwers die geven om het Zeeuwse landschap. hun liefde voor het buitenleven is vervlochten met het theehuis en de camping.  

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!