Waar ben je naar opzoek?

Boswachter kinderfeestje bezoekerscentrum Veluwezoom

Boswachter Kinderfeestje in de natuur Heb jij zin in een avontuurlijk verjaardagsfeestje? Doe dan de Boswachter Bootcamp! Met een Boswachter kinderfeestjes ontdek je beesten in het bos, leer je vuur maken, test je je fitheid en nog veel meer! Heb jij het in je? Ben je bijna jarig? Of ben je net jarig geweest? Vier […]
Boswachter kinderfeestje bezoekerscentrum Veluwezoom

Boswachter Kinderfeestje in de natuur

Heb jij zin in een avontuurlijk verjaardagsfeestje? Doe dan de Boswachter Bootcamp! Met een Boswachter kinderfeestjes ontdek je beesten in het bos, leer je vuur maken, test je je fitheid en nog veel meer! Heb jij het in je?

Ben je bijna jarig? Of ben je net jarig geweest? Vier je kinderfeestje bij Natuurmonumenten in Rheden! Dicht bij Arnhem. Afhankelijk van de leeftijd van de jarige kun je kiezen uit verschillende kinderfeestjes: een kabouterfeest, een stoer boswachter bootcampfeest of een feest over een geheimzinnige schatkist. 

Kabouterfeest

Word je 4 of 5 jaar? Haal dan snel de knapzak van een van onze kabouters op. Als er een jarige in de buurt is beginnen de neuzen van de kabouters te kriebelen en weten ze dat het weer tijd is voor een leuk feest. Langs een uitgezet pad staan paddenstoelen. Met de knapzak erbij gaan jullie bij iedere paddenstoel iets leuks doen. Onderweg kom je langs een echt kabouterhuisje. En, de jarige krijgt een cadeautje!

Boswachter Bootcamp

Voor kinderen van 6 t/m 8 jaar.

Ben je stoer en wil je een avontuurlijk feestje geven? Doe dan de Boswachter Bootcamp met al je vriendjes en vriendinnetjes. Je krijgt een stoere tas mee waarin de routekaart zit met alle benodigdheden voor de opdrachten. Camoufleer, test je fitheid en ontdek de beesten in het bos. Heb jij het in je?

Geheimzinnige schatkist

Ben je tussen de 8 en 12 jaar? Ga met je vriendjes en vriendinnetjes op zoek naar natuurschatten én naar een code. Met deze code en een sleutelbos kun je een geheimzinnige schatkist openen. En wat zou daar in zitten? De geheimzinnige schatkist waar het allemaal om draait is enige tijd geleden gevonden door een van de boswachters. Er wordt beweerd dat de schatkist van een geheimzinnige kluizenaar is geweest. Niemand weet wat voor schatten hij erin bewaard heeft.

Een Boswachter Kinderfeestje, een kabouterfeest of een ander feestje? We hebben nog veel meer leuke feestjes voor je opgezocht.

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!