Waar ben je naar opzoek?

Bed & Breakfast Pakhuis de Branderij

Overnachten in luxe appartementen in het centrum van Meppel In het centrum van Meppel ligt een verborgen Pakhuis uit 1911: Pakhuis de Branderij. Dit Pakhuis is gerenoveerd en verduurzaamd met het behoud van veel authentieke elementen. Gas-loos en zelfvoorzienend door het gebruik van zonnepanelen. Tevens hebben ze airconditioning en wordt het pand verwarmd met luchtwarmtepompen. […]
Bed & Breakfast Pakhuis de Branderij

Overnachten in luxe appartementen in het centrum van Meppel

In het centrum van Meppel ligt een verborgen Pakhuis uit 1911: Pakhuis de Branderij. Dit Pakhuis is gerenoveerd en verduurzaamd met het behoud van veel authentieke elementen. Gas-loos en zelfvoorzienend door het gebruik van zonnepanelen. Tevens hebben ze airconditioning en wordt het pand verwarmd met luchtwarmtepompen.

De Branderij is omgetoverd tot luxe appartementen in het centrum van Meppel. De luxe appartementen zijn volledig gerenoveerd en hebben een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

De appartementen

Het Pakhuis heeft twee ruime appartementen en één ruime studio die rolstoeltoegankelijk is. De appartementen zijn luxe ingericht met uitzicht op de binnentuin of de gracht. De appartementen en studio zijn volledig ingericht en hebben heerlijke kwaliteitskoffie en thee. De mogelijkheid om zelf te koken is er ook!

Wat is er te doen in Meppel?

Meppel is een stadje op de grens van Drenthe en Overijssel en ligt in het Reestdal. Meppel heeft veel te bieden en is een fijne plek om vakantie te vieren of om een nachtje (of meer) naartoe te gaan. De binnenstad van Meppel heeft een gezellig karakter met oude geveltjes en grachten.

Je vindt hier historie, cultuur, diverse evenementen en ook in de omgeving van Meppel is er veel te doen. Denk aan een bezoek aan Klein Venetië (Giethoorn) en wandelen en varen in Nationaal Park de Weerribben.

Meppel heeft een Drukkerijmuseum en de Donderdag Meppeldagen zijn een grote trekpleister. Doe mee aan de Meppel City run of bezoek Meppel tijdens het Grachtenfestival. Bezoek Bruisend Meppel en overnacht in deze geweldige B&B.

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!