Waar ben je naar opzoek?

Attractie- en vakantiepark Slagharen

Op avontuur in attractie- en vakantiepark slagharen Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractie-& Vakantiepark Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows! Je kunt naar de Mini Disco, The Family Gameshow of een Djembéworkshop. Ontdek je talent tijdens de Playbackshow of zing mee […]
Attractie- en vakantiepark Slagharen

Op avontuur in attractie- en vakantiepark slagharen

Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractie-& Vakantiepark Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows!

Je kunt naar de Mini Disco, The Family Gameshow of een Djembéworkshop. Ontdek je talent tijdens de Playbackshow of zing mee uit volle borst tijdens Musical Sing-a-Long. Houd je van raadsel ontrafelen? Doe dan mee met de speurtocht. Zoveel leuks te doen tijdens je vakantie dat je nog veel langer wilt blijven!

Over de kop?

Ga over de kop in onze spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Doe je liever wat rustiger aan? Verken dan de omgeving in een historische Chuck Wagon of stap in de boot voor een Wild West Adventure. Pas je op voor watervallen en beren?

Nat worden in Slagharen

Wil je nu zelf in actie komen? Ga de strijd aan in het water en spat elkaar in een paar minuten zo nat als maar kan in de Expedition Nautilus. Of stap als een echte avonturier in een boomstam en trotseer de wildwaterbaan Ripsaw Falls. Houd je goed vast en pas op voor die stroomversnellingen, want voor je het weet ga je heel snel naar beneden.

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!