Waar ben je naar opzoek?

Aparthotel Zoutelande

Luxe en comfortabel overnachten aan de Zeeuwse kust Zoutelande kennen we natuurlijk allemaal van het bekende liedje. Zoutelande is een heerlijk plaatsje om tot rust te komen en te genieten van luxe en comfortabel overnachten aan de Zeeuwse kust. Het plaatstje wordt omlijst door hoge duinen en uitgestrekte zandstranden. Doordat het samenspel van wind en […]
Aparthotel Zoutelande

Luxe en comfortabel overnachten aan de Zeeuwse kust

Zoutelande kennen we natuurlijk allemaal van het bekende liedje. Zoutelande is een heerlijk plaatsje om tot rust te komen en te genieten van luxe en comfortabel overnachten aan de Zeeuwse kust. Het plaatstje wordt omlijst door hoge duinen en uitgestrekte zandstranden. Doordat het samenspel van wind en water in Zoutelande uniek is, telt dit plaatsje de meeste zonuren van Nederland. Heerlijk om te vertoeven in de zomer en te zwemmen of lekker uit te waaien in de winter en herfst.

Geschikt voor gezinnen

Luxe en comfortabel overnachten doe je bij Aparthotel Zoutelande. Aparthotel Zoutelande heeft ook nog eens een unieke ligging. Op één minuut loopafstand van het strand. Je slaapt bijna op het strand. Idealer krijg je het niet!

Het hotel heeft 37 suites en 23 appartementen. Je kan hier met maximaal 6 personen comfortabel overnachten. Ook zijn er appartementen waar huisdieren toegestaan zijn.

In de omgeving

In Zeeland is er genoeg te doen. Middelburg en Vlissingen zijn dichtbij, je bent zo op het strand en er zijn genoeg markten en winkeltjes waar je heen kunt gaan. Ook heb je er nog Nationaalpark De Oosterschelde. Deltapark Neeltje Jans is ook dichtbij; voor de kinderen heel leuk en leerzaam.

Tip!
Bestel je pretpark tickets op Ticketveiling: De meeste pret vanaf 1 euro beleef je met ticketveiling.nl.

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!