Waar ben je naar opzoek?

Adventure Zoo WILDLANDS Emmen

Ga op avontuur in Adventure Zoo WILDLANDS Bij WILDLANDS maak je een wereldexpeditie in één dag. Je maakt een reis door de jungle, de savanne en het poolgebied als een echte avonturier die nieuwe werelden ontdekt. Je staat oog in oog met wilde dieren en beleeft de spannendste avonturen. WILDLANDS is een dierentuin en avonturenpark […]
Adventure Zoo WILDLANDS Emmen

Ga op avontuur in Adventure Zoo WILDLANDS

Bij WILDLANDS maak je een wereldexpeditie in één dag. Je maakt een reis door de jungle, de savanne en het poolgebied als een echte avonturier die nieuwe werelden ontdekt. Je staat oog in oog met wilde dieren en beleeft de spannendste avonturen. WILDLANDS is een dierentuin en avonturenpark in één.

De 4 werelden van WILDLANDS EMMEN

Bij een bezoek aan WILDLANDS bezoek je de volgende werelden:

Nortica; de wereld van de ijzige kou

Stap de wereld van de ijskoude polen in. Je loopt tussen de pinguïns door, op weg naar een onverwachte ontmoeting: je staat oog in oog met ijsberen. Van zo dichtbij zie je pas echt hoe groot en sterk ze zijn. Je maakt een duizelingwekkende reis met de Arctic 1. In deze 4D-attractie scheer je rakelings langs ijsbergen en duik je de ijskoude oceaan in. In het Norticatheater even verderop, ontmoet je onze speelse zeeleeuwen in een wervelende show: leuk voor jong en oud. Nortica is een belevenis!

Serenga; ontdek de wereld van de hete droogte

Serenga is één zinderende ontdekkingsreis. Zo rijd je met een truck over de Savanne, waar je door de gracieuze giraffen wordt begroet. Ook ontmoet je zebra’s, gnoes, struisvogels en neushoorns. Zo dichtbij! Je trekt verder, langs de leeuwen op de Leeuwenberg. Kijk daar de pasgeboren welpjes! De Prairiedogsvlakte steek je over met de prairiedogs om je heen. Heb je ooit gezien hoe nijlpaarden onder water in ware ballerina’s veranderen? Als avonturier raas je uit in onze achtbaan Tweestryd, waarmee je tegen elkaar door een oude mijn racet. Durf jij het aan? Serenga wacht op jou!

Jungola; ontdek de wereld van de tropische jungle

In Jungola begin je met een avontuurlijke route door de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. In de gigantische, tropische kas vaar je Rimbula River af. Kijk die olifantenkudde! Wanneer je geluk hebt, nemen ze een bad vlak naast jouw boot. Je vaart rakelings langs de eilanden met slingerapen en gibbons. Verderop kom je ringstaartmaki’s tegen en in de bomen spot je tientallen tropische vogels. Hoor je de geluiden? In Jungola kom je oren en ogen tekort.

Animazia; ontdek de wereld van de jongste avonturiers

Klimmen, klauteren, glijden, graven en fun. Het overdekte Animazia is een waar XL-speelparadijs voor klimgeiten en andere kinderen. Het zit vol verrassingen zoals een piratenschip, Maya-tempel, doolhof en aquaria met tropische vissen. Ga ook zeker op bezoek bij de indrukwekkende groene zeeschildpadden en de bijzondere naakte molratten.

Een spannend dagje uit

Als je naar WILDLANDS gaat dan ga je op avontuur. Plan een spannend dagje uit met het gezin! Bestel tickets online of zoek naar de goedkoopste aanbieding.

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!