Waar ben je naar opzoek?

Groepsaccommodatie Landal Landgoed de Hellendoornse Berg

24-persoons bungalow omringt door groen Op Landal Landgoed de Hellendoornse Berg word je omringt door groen, rust en je vindt hier het avontuur. Je kunt er heerlijk wandelen, met de kinderen naar de speeltuin gaan of naar de Bollo Club. Dit Landal park heeft 200 merendeels vernieuwde bungalows én groepsaccommodaties voor maximaal 24 personen. Op […]
Groepsaccommodatie Landal Landgoed de Hellendoornse Berg

24-persoons bungalow omringt door groen

Op Landal Landgoed de Hellendoornse Berg word je omringt door groen, rust en je vindt hier het avontuur. Je kunt er heerlijk wandelen, met de kinderen naar de speeltuin gaan of naar de Bollo Club. Dit Landal park heeft 200 merendeels vernieuwde bungalows én groepsaccommodaties voor maximaal 24 personen. Op dit Landal Park vind je plezier voor jong en oud en is daarom geschikt voor families om samen naartoe te gaan.

Veel te doen voor de hele familie

Voor de oudere kinderen en volwassenen is er ook genoeg te doen. Bowlen, midgetgolfen of pijl en boog schieten. Maar er is ook een overdekt zwembad en een indoorspeelplaats voor jong en oud.

De groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien en ingericht voor 24 personen. Bij je huisje kun je 4 auto’s parkeren. De groepsaccommodaties zijn vrijstaand en hebben twaalf slaapkamers. Deze huizen zijn ook geschikt voor gasten met een lichamelijk beperking.

Wat is er te doen in de omgeving?

Vanaf het park kun je gemakkelijk alle kanten op. Het Overijsselse landschap is veelzijdig. Je zit middenin de natuur, grenzend aan Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Dichtbij vind je Avonturenpark Hellendoorn, Binnenspeeltuin en kinderboerderij De Flierefluiter en in Nijverdal het Memory International War Museum.

Voorjaarsuitjes bij Ticketveiling.nl!

Wij pinnen ons helemaal suf

Oh dat is leuk en dat is óók leuk! Wij gaan helemaal los op Pinterest en jij kan ons volgen!