Waar ben je naar opzoek?

Slimme tips voor het inrichten van een badkamer

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Slimme tips voor het inrichten van een badkamer

Toen wij drie jaar geleden nieuwe badkamers gingen uitzoeken voor ons nieuwe huis heb ik wel heel bewust nagedacht over de inrichting daarvan. Wij hebben drie badkamers: een kleine badkamer op zolder, een badkamer voor de meiden en een badkamer in onze eigen slaapkamer. Natuurlijk niet vanzelfsprekend als je drie badkamers hebt, daar ben ik mij van bewust. Wel ben ik er heel erg blij mee en worden ze goed gebruikt! In ons oude huis hadden we een saaie witte badkamer dus op onze nieuwe badkamers kon ik mij uitleven. 

Tegels voor in de badkamer

Ik vond het belangrijk dat onze badkamers goed aansloten bij onze wensen. Onze badkamer is geïntegreerd in onze slaapkamer en is een inloop-badkamer geworden. We wilden een hotelsfeer creëren met de slaapkamer en de badkamer. We hebben gekozen voor rustige tegels als basis op de vloer en muren. De badkamermeubels zijn ook rustig en we hebben de details afgewerkt met rosé gouden kranen en mozaïek tegels in de nisjes van de douchen en het bad daarmee bekleed.

Keuzes

Waar ik ook heel erg blij mee ben is de vloerverwarming die we hebben in de badkamer. Dat is zo heerlijk! In onze badkamer hebben we ook een Sunshower waar ik elke dag gebruik van maak.

Voor de badkamers van de kinderen hebben we ook gekozen voor een rustige basistegel en badkamermeubels en deze afgewerkt met kleurrijke mozaïek tegels.

Bij het ontwerpen van de badkamers heb ik ook goed nagedacht over de volgende punten:

 • Hoeveel personen maken er gebruik van de badkamer (dit voor het optimaal gebruiken van de ruimte)?
 • Met hoeveel personen ben je tegelijk in de badkamer?
 • Waar berg je je spullen op?
 • Hoeveel bergruimte heb je nodig?
 • Waar komt de verlichting?

Ook hebben we goed nagedacht over de materialen, de afmetingen van het bad. We maken veel gebruik van het bad dus we wilden een ruim bad. We wonen nu twee jaar in ons nieuwe huis en we zijn nog elke dag blij met de badkamers en de keuzes die we hebben gemaakt!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

 • 3 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

 • 4 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

 • 1 week geleden
 • 4 minuten lezen