Waar ben je naar opzoek?

SEXY vrouw; welkom in de wereld!

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
SEXY vrouw; welkom in de wereld!

Op Love2BeMama schamen wij ons er niet voor om te schrijven over taboe onderwerpen of onderwerpen als seks. Het hoort toch gewoon bij het leven? Tevens ben ik er een groot voorstander van dat je, ook wanneer je ouder bent geworden, juist tijd voor elkaar blijft maken en in jezelf investeert. Ik vind namelijk dat elke vrouw zich sexy mag voelen. Na het krijgen van kinderen is je lichaam misschien niet meer wat het geweest is maar so what? Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor dé vrouw in alle vormen en maten en voor body positivity. Ik vind het een goed streven dat wij ons eens wat minder bezighouden met wat we nog aan onszelf moeten veranderen maar meer tijd erin steken om ons NU sexy en vrouwelijk te voelen.

Je weer als moeder weer VROUW voelen

Ik heb alles meegemaakt in mijn jonge moederschap: van inknippen en hechtingen tot eindeloos slapeloze nachten en hormonen die met mij op de loop gingen. Ik was in mijn jonge moederleven niet de leukste vrouw die er was. Het was doorbikkelen en ik voelde me alles behalve sexy. Deze zomer word ik 34 jaar en mijn oudste is bijna een tiener. Ik heb geen kinderen meer die 24/7 mijn aandacht opeisen en ik besteed steeds meer aandacht aan mijzelf hoe ik ben en ik neem tijd voor mijzelf en mijn relatie. Zelfliefde vind ik erg belangrijk. Daar hoort ook bij dat ik sport maar ik heb al in geen maanden meer op de weegschaal gestaan. Ik kijk in de spiegel en vertel mijzelf keer op keer dat ik mooi ben. Dit resulteert in een vrouw die zich beter voelt dan ooit!

Tip: Volg alleen inspirerende vrouwen

Op Instagram volg ik vele vrouwen die niet het standaard figuur hebben en alle fitgirls ben ik gaan ontvolgen. Ook dat doet mij goed. Alle respect voor deze fitgirls maar het deed mijn zelfvertrouwen geen goed. Als je dat opmerkt dan wordt het tijd om andere input te krijgen. Ik ben een groot voorstander van het NIET tonen van het perfecte plaatje maar het echte leven, de echte vrouw, het echte gezin.

Weg met de oma onderbroeken!

Wat mij heel erg helpt bij zelfliefde is het kopen en dragen van sexy kleding en ondergoed. Geen pyjama’s en oma onderbroeken meer in bed maar ondergoed wat sexy is én lekker zit. Geloof mij: zelfs met een maatje meer is dat mogelijk! En nu hoor ik je denken: ja leuk bedacht maar waar vind ik ondergoed wat lekker zit en ook nog eens sexy is? Want I feel you, moeders willen nou eenmaal comfortabele kleding dragen. Leuk bedacht dat sexy zijn maar het moet allemaal wel lekker zitten. Daar geef ik je GROOT gelijk in!

Want met het moederschap heb ik er ook vele ongemakken bijgekregen. Iets waar veel vrouwen last van hebben en ik dus ook: urineverlies. Ondanks dat ik mij dus sexy wil voelen en sexy wil zijn moet mijn ondergoed wel aan een aantal eisen voldoen: het moet lekker zitten, sexy zijn, een luxe uitstraling hebben en ik moet het dag en nacht kunnen dragen.

De ideale after-seks-slip

Geloof mij; het is niet makkelijk om ondergoed te vinden wat aan die eisen voldoet. Maar ik bleef zoeken en ik sprong een gat in de lucht toen ik de webshop van Pavone onder ogen kreeg. De eigenaar Janneke heeft alles samen kunnen vatten in haar lingeriemerk Pavone waarmee ze taboes wil doorbreken met lingerie wat voor elke vrouw een uitkomst is op alle vlakken.

Het unieke Pavone kruisje wordt in eerste instantie apart gemaakt van de slip, pas zodra de bamboe-jersey (het totaal model) is geknipt wordt dit kruisje in de slipjes genaaid. Het beschermende kruisje is dus onzichtbaar verwerkt, al het bamboe dames ondergoed kan gewoon in de wasmachine en gaat geruime tijd mee. Wanneer je als vrouw last hebt van urineverlies is dit wel de uitkomst. Of, zoals Janneke op haar blog schrijft, wanneer je last hebt van lekkend sperma! Het is de ideale after-seks-slip 😆

Zacht, comfortabel en sexy

De lingerie is gemaakt voor elke vrouw en er zijn verschillende modellen slips zodat je kunt kiezen wat bij jou past. Zelf ben ik fan van de bamboe taille slip omdat je die zo lekker hoog over je buik kan trekken. Maar het merkt verkoopt ook strings en speciale slips voor zwangere vrouwen. Tevens kun je er een prachtige top bij kopen, gemaakt van prachtig kantwerk. De prijs vind ik ook heel gunstig!

Ik wil jou, lieve vrouw, heel graag kennis laten maken met dit heerlijke merk omdat ik weet dat het voor jou ook een uitkomst is. Verstop je niet langer maar voel jezelf vrij en sexy, jij bent het waard!

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
  • Mooi geschreven al vind ik dat body positivity soms doorslaat. Obesitas mama’s met dochters die apetrots zijn op hun mooie lijf en het kind maar chips en snoepjes blijven geven bijvoorbeeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen