Waar ben je naar opzoek?

Rollenspellen spelen om je seksleven op te fleuren

3 minuten lezen Liselotte Hartman Liselotte Hartman
Rollenspellen spelen om je seksleven op te fleuren

Er zijn zoveel voordelen van het hebben van een lange relatie met de persoon van wie je houdt. Als je lang met elkaar samen bent, ken je elkaar door en door. Je weet wat de ander nodig heeft, waar je partner blij van wordt en wat het favoriete standje is tijdens de seks… Je kent elkaar door en door en je (seks) leven is meer dan prima. Maar… ondanks de vele voordelen kan het misschien soms ook een beetje saai worden. Het is fijn dat je alles van elkaar weet maar misschien verlang je naar wat meer spanning en wil je wat extra’s toevoegen aan je seksleven. Heb je al eens gedacht aan een rollenspel spelen om je seksleven op te fleuren? Lees verder!

Rollenspellen spelen = niet ordinair

Een rollenspel toevoegen aan je seksleven kan op vele manieren en hoeft helemaal niet ordinair te zijn en het kan ook al op een hele makkelijke manier. Het kan zelfs al zo onschuldig beginnen door je partner sexy aan te spreken als hij iets aan het repareren is in huis. Start een rollenspel op een simpele manier en ervaar een groots effect. Neem jezelf vooral niet te serieus wanneer je een rollenspel start. Ben je geïnteresseerd in het spelen van een rollenspel in je seksleven? Lees dan dit blog.

Rode oortjes bij Fifty Shades

Als je een rollenspel wil spelen, wil dat helemaal niet zeggen dat je seksleven momenteel niks is. Je kan een rollenspel spelen om je seksleven een extra boost te geven. Het is juist super leuk om dit aan je seksleven toe te voegen. Als een rollenspel voor jullie werkt, probeer het dan vooral. Dat wij vrouwen wel openstaan voor een rollenspel binnen onze seksuele relatie, bewijst wel dat we massaal de films Fifty Shades alle delen hebben bekeken. Met rode oortjes en blosjes op de wangetjes hebben we massaal genoten van deze boeken en films.

Lees verder onder de afbeelding!

BSDM en geblinddoekt worden

Ik kan mij heel goed voorstellen dat vrouwen, na deze serie boeken, hun man een suggestie hebben gedaan om een rollenspel in de slaapkamer te gaan spelen. De meeste mannen gaan hier maar wat graag in mee. Na Fifty Shades was er dan ook een ware run op de BDSM sexpeeltjes. Bondage maakt deel uit van het BDSM spel waarin vastgebonden worden door de meester of meesteres centraal staat. Handboeien, enkelboeien en speciaal bondage tape of touw staat centraal. Ook wordt er gespeeld met een blinddoek om andere zintuigen meer te prikkelen. 

Veel mensen vinden bondage zeer opwindend om het feit dat je niet kan tegenstribbelen of juist niet kan zien wat je meester of meesteres gaat doen. Om bondage uit te kunnen oefenen is het niet verstandig om aan de slag te gaan met huis-tuin en keukenartikelen maar kies hiervoor artikelen die speciaal gemaakt zijn voor bondage. De populariteit van bondage is, na de Fifty Shades hype, toegenomen binnen de slaapkamermuren.

Een ander klassiek soort rollenspel in de slaapkamer is de ‘andere’ machtsstrijd. Dit zijn de typische ‘ondeugende schoolmeisje’ of ‘dienstmeisje’ rollenspellen. Trek een pakje aan in deze stijl om het rollenspel compleet te maken.

6x de beste date avonden thuis op de bank

Wanneer je getrouwd bent (of een relatie hebt) is het belangrijk dat je tijd aan elkaar blijft besteden. Dit kan door samen een avondje uit te gaan of zelfs een weekendje weg. Maar je kan ook prima date avonden thuis…

  • Linda Bosscher

Vreemdeling in de nacht

Een gemakkelijke en leuke manier waarop stellen genieten van rollenspellen is door simpelweg te doen alsof ze elkaar nog nooit hebben ontmoet. De volgende keer dat je je partner in een bar ontmoet, loop dan naar hem toe en stel jezelf opnieuw voor. Kijk of je het de hele nacht kunt volhouden totdat je uiteindelijk in een compromitterende positie komt. Het is jouw kans om wat herinneringen op te doen en een beetje plezier te hebben terwijl je toch in wezen binnen je comfortzone blijft.

Meer mystiek, minder machtsstrijd

Niet alle rollenspellen hoeven over dominante of onderdanige partners te gaan. Er hoeft bij een rollenspel niet iemand over een ander te heersen. Een rollenspel kun je ook op een andere manier spelen. Je kunt doen alsof je vreemden bent van elkaar en elkaar nog nooit hebt ontmoet. Je kan een fictief persoon zijn en een personage uit Star Wars naspelen. Als jullie dat leuk vinden, doe dat dan vooral.

Speel en geniet!

Het rollenspel wat je speelt met je partner is hoe jullie het fijn vinden. Het is jouw wereld, jullie wereld. Doe waar jullie je fijn bij voelen en seksueel opgewonden van worden. Je hebt aan niemand verantwoording af te leggen, alleen aan elkaar. Rollenspellen spelen binnen je relatie? Geniet ervan!

Photo by Dainis Graveris on SexualAlpha

Liselotte Hartman

38-jarige moeder van drie tieners (2 jongens, 1 meisje) met nog onderontwikkelde breinen. Het moederschap is één grote grap waar je maar beter om kan lachen. Neem het allemaal niet té serieus. Ohja en ik ben de huiself van het gezin. Blijft liever anoniem anders ben ik mijn leven niet zeker op het schoolplein.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 2 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 3 maanden geleden
  • 1 minuut lezen