Waar ben je naar opzoek?

Richt jij jouw huis ook privacy vriendelijk in?

1 minuut lezen admin Love2BeMama
Richt jij jouw huis ook privacy vriendelijk in?

Long, long time ago toen ik voor de eerste keer ging samenwonen met mijn vriendje moesten er uiteraard een heleboel spulletjes worden aangeschaft. Een tafel met stoelen, een bank, bank, kasten, tv en ga zo nog maar even door. Ik herinner me ik het heel lastig vond om te kiezen wat ik voor de ramen wilde. De keuze was toentertijd, de jaren tachtig heb ik het nu over, niet zo heel groot. We kwamen dan ook snel uit op, jawel, lamellen. Ze waren lichtgrijs en als je aan het touw trok om ze open of dicht te doen, ging dat nooit geruisloos.

Gelukkig is er in de loop der jaren op het gebied van raambekleding heel wat veranderd, zeg gerust verbeterd. Want die lamellen van toen wil niemand meer voor zijn ramen hebben hangen.

Een van de nieuwste trends is de bamboe jaloezie. De natuurlijke uitstraling zorgt voor een warme en luxe sfeer in je huis. Als je ze vergelijkt met houten jaloezieën zie je dat de latten lichter en dunner zijn dan houten lamellen. Hierdoor is de pakkethoogte van bamboe jaloezieën een stuk kleiner, wat ze erg geschikt maakt om op te hangen boven een deur of raam. Het lichte gewicht zorgt dat bamboe jaloezieën zelfs bij bredere maten makkelijk te bedienen blijven.

Ik overweeg de Bamboe jaloezieën van Doehetbudget voor de slaapkamer. Het past goed bij de rustige en natuurlijke sfeer die wij wilden creëren. En bovendien is met deze raambekleding privacy gegarandeerd; niet geheel onbelangrijk in deze kamer! Bij Doehetbudget.nl vind je een groot aanbod maatwerk bamboe jaloezieën van kwalitatieve A-merken in alle kleuren en maten. Zo zit er voor iedere smaak wat bij!

Photo by Luka Siemionov from Pexels

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen