Waar ben je naar opzoek?

Review & Unboxing Hatchimals HatchiWOW speelfiguur

1 minuut lezen Linda Bosscher Linda Bosscher
Review & Unboxing Hatchimals HatchiWOW speelfiguur

De decembermaand ligt alweer achter ons en we zijn het nieuwe jaar goed van start gegaan. Gezellig altijd die feestdagen en tussen Kerst en Oud & Nieuw is onze middelste ook nog jarig. Dit jaar is ze 9 jaar geworden. Voor haar verjaardag kreeg ze een heel groot verrassingsei van Hatchimals: een HatchiWOW interactief speelfiguur. We hebben een unboxing gedaan en vastgelegd op film (echt te grappig, vooral even kijken). In deze blog vertel ik meer over dit interactieve speelfiguur van Hatchimals én kun je een HatchiWOW winnen! Lees snel verder…

Een HatchiWOW uitbroeden

Ik weet niet hoe het bij jullie thuis is maar unboxing speelgoed met verassingseffect blijft hier favoriet. Op YouTube kunnen mijn kinderen ook eindeloos unboxing filmpjes kijken. Het verrassingseffect van het speelgoed blijft het allerleukste. Mijn dochter heeft voor haar verjaardag dan ook een HatchiWOW gekregen. Een Hatchimals ei die uitgebroed moet worden. En niet zomaar een ei; maar de grootste Hatchimals tot nu toe! Dit ei is, na het uitbroeden, nog her-uitbroedbaar ook. Eindeloos is het ei uit te broeden met steeds weer een nieuw verrassingseffect.

De Llalacorn groeit!

De Hatchimals WOW is het grootste en allereerste her-uitbroedbare Hatchimals-ei. In dit ei zit een Llalacorn te popelen om eruit te komen. Het beest is een halve eenhoorn en een halve lama. Ook is het de eerste Hatchimal die emoties toont door te bewegen. Ze groeit wanneer je over haar buik aait en kan wel 80 centimeter worden. Daarna krimpt ze weer en kan ze terug in het ei. Elke keer wanneer je het ei opnieuw laat uitkomen heeft de Llalacorn één van de 10 verrassende stemmingen.

Als de Llalacorn uit het ei is kunnen kinderen met haar knuffelen, spelletjes spelen of kietelen. Het is echt een te grappig ding! Het uitbroeden duurt maar 5 minuten dus hoeft niet eindeloos te wachten.

Spelen en knuffelen

De HatchiWOW heeft meer dan 250 geluiden en reacties. Deze ontdek je door met haar te spelen te verzorgen. De Llalacorn HatchiWOW is de ultieme Hatchimals-verrassing. Zelfs mama vindt hem leuk (en… je kan hem ook weer uitzetten als je er even helemaal klaar mee bent 😆).

Win een HatchiWOW

Deze winactie is verlopen. De winnares is: Debby Schuller. Heel veel plezier ermee!

Deze blogpost bevat een gekregen product en affiliatielinks.
Lees ons advertentiebeleid voor meer info.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
 • Debby zei

  Wat ontzettend leuk! Ik hoop zo dat het haar een beetje troost bied. Soms zo zielig en ellendig om dat kleine hoopje verdriet te zien. Maar ik kon niet anders dan scheiden ookal voel ik me er soms zo schuldig door. maar leg dat een 6 jarig kind maar eens uit om dat te begrijpen. Nu heeft ze straks een vriendje die altijd bij haar is en hopelijk een beetje steun voor haar kan zijn! Nogmaals dank hiervoor! ❤

 • Nienke zei

  Wow! Wat mega leuk!
  Ik wil graag meedoen voor onze dochter van bijna 7! Ze zou dit geweldig vinden!
  🤞

 • Marian B zei

  Dit is wel een heel gaaf en magisch dier! Heruitbroedbaar en zoveel geluidjes en reacties. Ik weet zeker dat mijn dochter dolgraag alle mogelijkheden van deze HatchiWOW zal willen ontdekken. 🍀🍀🍀

 • Ingrid zei

  Wauw wat een leukerdje! Mijn meisje wordt volgende maand 7 en zou dit echt helemaal geweldig vinden!
  Wij duimen🤞🏻🤞🏻

 • Linda Smeets zei

  Ohhh wat is dit leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter! Ze wordt binnenkort 7 jaar en ik ben ervan overtuigd dat ze dit enorm leuk zal vinden als cadeau! Ze knuffelt immers graag. 🤗

 • Marjolijn wanders zei

  Wat een gave winactie! Wij zouden graag deze hatchimal met elkaar ontdekken. Voor mijn meiden zou ik dan ook graag een kansje wagen

 • Bets zei

  Woh wat is dit een geweldig leuk cadeau voor mijn kleinkind. Elke keer weer opnieuw een mooie verrassing hoe HatchiWOW uit het ei komt. Super leuk en mooi interactief speelgoed om met deze Hatchimals HatchiWOW bezig te zijn. Ik doe er super graag voor mee om een kansje te wagen!!

 • Linda zei

  Ik waag, ondanks alle reacties, toch een poging. Zowel mijn zoon als dochter vinden Hatchimals helemaal fantastisch. En omdat mijn zoon bijna mag afzwemmen en jarig is, gun ik mijn meisje ook een mooi cadeau. Ik volg je al op Instagram, heel lang ook al 🙂

 • Myrthe zei

  Ook ik waag een kansje om dit waanzinnig innovatieve speelgoed te winnen. Wat hebben ze dit prachtig en knap gemaakt. We maken heel graag kans.

 • Rilana zei

  Wat een leuke winactie! Zou graag deze Hatchimal willen winnen voor mijn kleine meid die as donderdag 5 jaar wordt.

 • Sandra Hommers zei

  Onze lief dametje is de grootste knuffelkont en tegelijkertijd noemen we haar draakje…ze heeft soms haar nukken. Deze hatchimal staat bovenaan haar wensenlijstje; naast van heel veel mensen knuffels krijgen.
  Hopelijk krijgt deze topknuffel half lama half eenhoorn, een draakje als vriendin.

 • Marianzw zei

  Wat Gaaf! Ik Doe heel graag mee voormijn dochter die gaat ook vast helemaal uit haar dak bij zo’n mooi cadeau

 • Elisa zei

  Te gek!! Mijn zoontje is een grote knuffelfan met zijn kamer vol met knuffels met elk een eigen naam. Een interactieve inclusief geluid zit er nog niet tussen dus sluit helemaal aan bij de collectie!

 • Wendy zei

  Wauwww! Toffe winactie! Mijn dochter is gek op knuffels en deze heeft ze nog niet! Maar wil m wel héél graag! En ze is vandaag 10 jaar geworden dus dat zou een leuk cadeau voor haar zijn! Wij gaan duimen♡

 • Alinde zei

  Ohhh wauw wat een gaaf “ding” dit heeft mijn meisje van bijna 6 nog niet ontdekt 🙈 Hoe gaaf zal het dan zijn om het haar kado te doen op haar verjaardag op 30 januari. Ook ons kleinste meisje zou zich hier wel uuuuren mee kunnen vermaken wanneer de rest op school zit 😉.

 • Lotte zei

  Dit ziet er erg zoet uit… Zeker weten dat hier een meisje enorm blij van gaat worden!

 • Maaike doorn zei

  Leuk🥰 voor Julia ze wordt 9 januari 9 jaar! Zou leuk kado zijn!!

 • Heidie van der Steeg zei

  Heel leuk voor mijn 7 jarige dochter. Ze krijgen over een maandje het rapport op school (het eerste dit schooljaar) Ze heeft erg haar best gedaan want ze vond het best moeilijk in groep 4. Zo makkelijk als haar grote broer, gaat het haar allemaal niet af.
  Dit zou natuurlijk een geweldige verrassing zijn om haar te belonen voor haar rapport. Ze houdt van dieren en Hatchimals vindt ze ook superleuk.

 • Carolina zei

  Hoi hoi,

  Wat een super gave actie, hier heb ik een dame van 9 en een lekker ventje van 6 die beiden gek zijn op knuffels. Ik weet voor 100% zeker dat ze hief de grootse pret mee zouden hebben.

  Groetjes Carolina

 • Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter van 5. Ze vindt dit ontzettend leuk speelgoed en is weg van dat verrassingseffect en het unboxen. Echt iets voor haar dus. Je nieuwe website is trouwens supermooi geworden!!

 • Lisanne zei

  Hier gaan mijn dochters heel blij van worden! Ze zijn gek op verrassingseieren en vooral onze middelste dochter kan er uren mee spelen. Dat wordt zeker een nieuw vriendje die ze graag meeneemt in bed ‘s avonds!

 • Stephanie zei

  Whahaha wat een ding joh. Superleuk zeg. Ik zou wel eens willen weten wat de reactie van mijn kinderen is. Mijn dochter van 4 zal er direct voor zorgen. Gek op knuffels is ze. Ook mijn zoon van 7 zal zich rot lachen. En dan zijn er ook nog 1,2,3,4,5 gaskindjes die er veel plezier van zullen beleven. Hier is die prijs,dus wel op zijn plek. Zorg genoeg

 • Annemarie zei

  Wat een geweldig ding!!! Daar zou mijn dochter van 7 zich uren mee vermaken! Ze wil altijd zorgen voor iedereen en dan heeft ze mooi iets wat ze de hele dag kan knuffelen! Ze heeft het filmpje al meerdere keren bekeken met een grote glimlach!

 • Erika van Koert zei

  Wat leuk !
  Ik heb geloof ik een beetje onder een steen gelegen. Heb de naam en plaatjes wel eens voorbij zien komen maar lees nu pas wat hij allemaal kan.
  Past previes in het straatje van mijn dochter Elin. Ik doe dus graag mee voor haar

 • Marloes zei

  😍 wat een geweldig speelgoed, hier zou Maureen, mijn dochter, super blij van worden en laat haar nou net de 25ste jarig zijn! Leuke verrassing voor haar verjaardag.

 • Cuppens cindy zei

  Ik zou deze graag winnen voor mijn dochter die vandaag 9 jaar is geworden en ze deze heel graag zou willen ze zou zo blinken

  • Linda Bosscher - Love2BeMama zei

   In ieder geval; gefeliciteerd met haar verjaardag. Leuke leeftijd! 🥳

 • Patricia Oppewal-Knaap zei

  Mijn dochter haar lievelingsdieren zijn momenteel een lama en unicorn, hoe gaaf dat dit diertje allebei is!! En dat hij zo groot wordt, dit is het huisdier dat ze zo graag wil, (maar vanwege mijn allergieen niet mag)!

 • Melina kalishoek zei

  Ik zou deze heel graag willen winnen voor onze dochter want ze heeft voor kerst een hachimal baby gekregen en dag 1 was deze al kapot helaas geen nieuwe want ze waren al uitverkocht dus als we deze winnen maak ik me meisje zo blij!!

  • Linda Bosscher - Love2BeMama zei

   Ohh dat is jammer. Heb je wel je geld teruggekregen?

   • Brenda zei

    Wat een gave winactie! Mijn dochtertje is dol op de kleine hatchimals daarom denk ik dat ze deze helemaal geweldig zou vinden🤞🏻🍀

 • Marlies zei

  Dat gaan mijn kinderen van 6 en 8 zeker weten heel erg leuk vinden als ze hem zouden winnen! Ze zijn gek op dingen unboxen.

 • Hanneke zei

  Supergaaf! Wij vinden het superleuk om te winnen. Mijn 6-jarige dochter is gek op unboxing speelgoed. De verrassing, daarna het herbruiken van het ei. Fantastisch! Dus🍀🤞

 • Angela zei

  Super gaaf! 4 jongens hier van 1 tot 9 jaar en denk dat ze er allemaal heel blij mee zullen zijn! En ze hebben het zeker verdient!

 • Annelies zei

  Super leuk zeg! Sophie is bijna jarig dus dit zou een heel leuk kado zijn! 😍

 • Patricia voet zei

  Wauw wat zal mijn dochtertje Esmay hier enorm super blij mee zijn 👍 wij doen dus heel graag mee met deze super win actie 🙌🤗

 • Suzan zei

  Ga het toch proberen, ik denk altijd bij winacties doe maar niet mee want win toch nooit niets 😊 mja zo weet je t nooit he. Ons dametje word 23 feb 4 jaar oud. Op na de basisschool wat zal ik ze missen. We zitten hard te bedenken wat we voor haar moeten kopen. En wauw wat is dit een geweldig kadootje. Ze vind de diertjes helemaal geweldig en hoe leuk zou het zijn deze eentje voor zichzelf te winnen. Ik ga heel hard duimen. Volg je altijd via insta je doet t super!

 • Alize de Goeij zei

  Wauw wat zou dit een super verassing zijn voor mijn 2 dochters. Zou top zijn om te winnen en de meiden te kunnen verrassen!!🍀🍀🍀

 • maaike van doorn zei

  leuk voor Julia, ze word 19 januari 9 jaar!! zou leuk kadootje zijn;)

 • elisabeth maria martina zei

  hier word kleindochter lise vast helemaal happy van
  wat een leuk exemplaar, verras haar maar

 • Aukje zei

  Zo leuk… ben heel benieuwd hoe t allemaal in z’n werk gaat. Mochten we winnen stuur k af en toe zeker foto s

 • A van der Land zei

  Dit zal mijn dochter, maar ook haar broertje van 2 geweldig vinden. Wij doen dan ook graag mee aan deze gave winactie!

 • Lonnie Helsdingen zei

  Wat ontzettend leuk !!
  Ik als trouwe volger op Facebook en instagram zou deze graag willen winnen voor mijn twee zoontjes van 4&7 jaar
  ☘️

 • Corina zei

  Wauw!! Die zal hier in huis goed ontvangen gaan worden. Als moeder van 2 meisjes begin ik steeds meer te leren over alle soorten en merken meidenspeelgoed die op de markt is. Hatchimal zijn sinds kort de nieuwe favoriet. De kleine figuurtjes worden verzorgt in het poppenhuis en elke avond wordt er gekeken of ze er allemaal nog zijn. (Of zoals mijn dochter zegt: terug uit school en van werk). In de harten van de meiden is vast ook nog wel een plek voor dit grote lieve beest. Papa zal dan aan de slag moeten voor het bouwen een huis!! Hahaha Ik doe graag mee aan deze actie! 🙂

  • Saskia zei

   Ja waarom mijn dochter Lara dit zou willen winnen????? Omdat het echt super leuk is om deze hatchimals te verzamelen. Ze knuffelt ze plat.

   • Tamara zei

    Oooh dit zou mijn dochtertje, die 26 januari 6 wordt, echt een te gek verjaardagscadeau vinden. Dus wij doen graag mee.

    Ik volg je op fb en ig (tammietam86)

 • Zem Heining zei

  Alweer zo’n leuke tip qua speelgoed! Nadat je een tijd terug een stuk had geschreven over de Fur Real draakje, zag ik die interactieve knuffels voor het eerst en dacht; dat is leuk voor onze meiden. En ja, ze zijn dol op ze en hebben er inmiddels een aantal verzameld. En nu dus weer zoiets leuks waarvan ik denk; dit zouden ze leuk vinden! Die ogen en lange nek, super schattig. Dus ik doe graag mee met deze win actie.

  • Linda Bosscher - Love2BeMama zei

   Wat leuk om te horen dat je er zoveel aan hebt. De FurReal friends zijn ook zo ontzettend leuk en blijven leuk.

 • Patricia Slok Soede-Klein zei

  Oh wauw!! 😍 Onze jongste dochter wordt donderdag 16 januari 7 en ze vraagt al zooo lang om een hatchimal, zou een superleuk verlaat verjaardagscadeau zijn! Deze zou ze echt fantastisch vinden 🍀

 • Cindy Framke zei

  Wat een leukerd! Mijn dochtertjes zullen dit erg leuk vinden. Ik doe graag mee. Kunnen ze fijn samen mee spelen

  • Patty Thijssen zei

   Cool!!! Mijn oudste dochter van 5 zou dit te gek vinden! Ze is een onwijs lieve zus voor haar zusjes (2 en 1) dus ik denk dat ze deze geweldige hatchiWOW met liefde demonstreert aan hun 😉♥️🍀🍀🍀

 • Inge zei

  Wow wat een gave hatchimal! Ik denk dat ik onze kinderen van acht en vijf hier heel erg blij mee kan maken! Unboxing filmpjes zijn hier ook populair maar het is natuurlijk nog veel leuker als je het zelf kunt proberen!!

 • Claudia zei

  Ooooh wat wil ik deze supergraag voor mijn 2 dochtertjes.😍 De oudste wil dit al lang zo graag hebben. Dus hopelijk heb ik deze keer eens geluk. #fingerscrossed

 • Sophie zei

  Oeh leuk! Mijn zoontje wordt donderdag 5 jaar en is dol op ‘verrassingseieren’. Duimen maar 🍀

  • Cobi Rook zei

   Zou ook graag een kans willen maken voor onze dochter, Kim.
   Ze kan hier urenlang mee haar fantasie en verdriet mee kwijt.

 • Oh wow! Deze willen min kinderen heel graag hebben. De eerdere hatchimal in ei was ook een groot succes en ze hebben er uren meegespeeld. Nu deze er is kunnen ze bijna niet wachten. En het leuke is, ze doen het echt samen, ze verzorgen en spelen samen met de hatch. Ook de jongste mag meedoen. Zo lief om te zien. Hij zou hier 3 kindjes heel blij maken 😊

 • Anneloes zei

  Heel erg gaaf! Heb het samen met mijn dochtertje gekeken en ze glunderde helemaal. Net als jou dochter kan ze ook geen genoeg krijgen van die you tube filmpjes. Ik maak dan ook heel graag kans voor Lauren om deze te winnen🥰🍀🤞

 • Daniëlle zei

  Mijn dochter van 4 jaar zal dit echt geweldig vinden. Ze speelt regelmatig met autootjes en dan is dit totaal wat anders.

 • Femke zei

  Wat een leuke winactie!! Mijn dochter vindt dit helemaal geweldig, dus ik doe graag mee voor haar ☺️❤️

  • Jessica zei

   Wat gaaf! Mijn dochter wordt bijna 5 en zou dit geweldig vinden! Een soort echte knuffel baby! Haar grootste wens was namelijk een echte baby maar dat gaat niet gebeuren haha maar dit komt er dicht in de buurt!

 • Anna wienen zei

  Ik doe graag mee, leuk als verjaardagscadeau voor mijn dochter 🥰

  • Rebekka zei

   Wauw super gaaf!!! Wij hebben met grote ogen naar dit filmpje gekeken!! Ook hier zijn unboxing echt favoriet. Met als Florien, is Quinthe binnenkort ook jarig. Dit zou wel een hele grote verassing voor haar zijn!

 • Debby Schuller zei

  Ik waag graag een kansje voor mijn 6 jarige dochter Rosalie.
  Ondanks dat haar vader en ik al lange tijd uit elkaar zijn en ze samen met haar grote zus de ene week bij hem en zijn vriendin zijn en de andere week bij ons. Heeft ze het er op het moment een beetje lastig mee en merk je dat ze de geborgenheid zoekt.
  Dit kleine grote vriendje kan ze naar beide meenemen en een beetje voor zorgen en is dan ook altijd bij haar. Ik gun het haar een eigen vriendje die haar een beetje troost bied in deze voor haar moeilijke en verdrietige periode.

  • Love2BeMama zei

   @debby van harte gefeliciteerd! Je hebt de HatchimalWOW gewonnen. Ik neem contact met jou op. Alvast heel veel plezier en ik hoop dat je dochter er heel blij mee is.

 • Marloes zei

  Dit is echt super schattig. Mijn dochter zou hem heel graag willen winnen omdat ze ook gek is op het unboxen van speelgoed. En kijkt daar ook graag filmpjes over.

  • Nienke zei

   Wow! Wat mega leuk!
   Ik wil graag meedoen voor onze dochter van bijna 7! Ze zou dit geweldig vinden!
   🤞

 • Wauw wat een toffe openingsactie! Mijn dochter Naomi van 5 houd enorm van surprise eieren, lol ballen en dat soort verassingen uitpakken. Het feit dat deze steeds weer uitgepakt kan worden is helemaal ideaal! Geen troepjes en kleine zooitjes die door het hele huis slingeren en waar nooit meer naar omgekeken wordt.

  Je nieuwe website is prachtig! En de insta feed ziet er ook gelikt uit! Erg benieuwd naar wat jullie verder allemaal nog gaan delen komend jaar volg ik jullie graag!

  • Liane zei

   Ik zou hem heel graag voor mijn dochter Floor winnen. Ze wil al super lang en hatchimal maar dat ligt nu eenmaal niet echt in ons budget. Daarom lijkt het mij fantastisch om haar kunnen te verrassen met deze hatchiwow!!

   • mariska van Kooten zei

    Hallo, wat een gave actie zeg. Hier zou mijn dochtertje van 6 heel erg blij van worden. Ze zeurt me constant aan het hoofd om een diertje wat praten kan en wat ze kan knuffelen. Maar deze zijn wel heel erg leuk. En deze mama wist niet eens dat het er was hahaha

    • Lisette zei

     Wouwie…. Dit is een glitteroog 2.0 Dat ziet er super leuk uit en daar worden ze wel heel blij van hier thuis (en ik ook 😂)

 • Madelijn zei

  Hoi Linda,
  Wat een leuk ding!! Ik heb 2 kindjes een zoon van 5 en een dochter van 1,5 jaar. Zij zouden dit geweldig vinden!! Ik doe dus graag mee.🤞

  • Marjolein van Dijk zei

   Mijn dochter Elize zou dit geweldig vinden ze heeft nu een moeilijke periode, moet helaas haar vriendin en op school gaan verlaten en gaat naar speciaal onderwijs ook de afgelopen periode veel zieke huisbezoekjes achter de rug en er staan er nog een paar op de planning, dit zou voor haar een leuke opkikker zijn e. Verwacht dat ze hem over mee naar toe zou nemen en alle doktoren zou vertellen wat het is. En ze hem ook opnieuw kan laten uitkomen

 • Lisette Oldenhuizing zei

  Jeetje wat gaafffff!!!! Hmm waarom wil ik hem winnen voor ons meissie van 6,5 jaar?! Omdat ze unboxing speeltjes super leuk vind! (Wie niet) we hebben vele LOL ballen, en kleine hatchimals. Nog geen groot ei, dat staat op haar wenslijst….. dus waag graag een kansje!

  • Marinka van den berg zei

   Wat een leuke winactie! Mijn dochter van 6 zou hier heeeeeel blij van worden. De hele YouTube kijklijst bestaat uit unboxing filmpjes en een aantal kleine hatchimals heeft ze al, deze zou daar natuurlijk super leuk bij zijn!!!
   We gaan duimen!

   • Bianca zei

    Wauw wat super leuk zeg!! Mijn dochter is gek op knuffels, alles wat groeit en bloeit en alles wat je kan uitpakken waar een verassing uitkomt!! Dit zou ze supergaaf vinden en zou super mooi zijn voor haar aankomende rapport. Deze mama gaat duimen voor haar!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 3 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 3 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 3 maanden geleden
 • 12 minuten lezen