Wat leuk dat je Love2BeMama bezoekt! Hopelijk kunnen wij je op een vrolijke, inspirerende manier helpen met het (aankomende) wel en wee van het moederschap. 

Natuurlijk gaan wij daarbij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op. 

1. Over ons

De website www.love2bemama.com wordt beheerd door DutchFamilyWorks. Wij zijn de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de AVG.

Love2BeMama
Contactpersoon: Linda Bosscher
E-mailadres: [email protected]

2. Persoonsgegevens

Deze persoonsgegevens worden via deze website verwerkt

  1. Naam;
  2. E-mailadres;
  3. IP-adres;
  4. Geslacht;
  5. Stad;
  6. Overige gegevens die je ons zelf verstrekt.

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?

We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen:

  • omdat je surft over onze website;
  • omdat je een reactie hebt achtergelaten op onze website;
  • toen je ons een e-mail hebt gestuurd;
  • je in hebt geschreven op onze nieuwsbrief;
  • je mee hebt gedaan aan een winactie;
  • of je op een andere manier zelf deze gegevens aan ons hebt verstrekt.

3. Doeleinden

Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens

We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven

Contact via e-mail

Je kunt met ons contact opnemen door een e-mail te sturen. We hebben dan een gerechtvaardigd belang om de gegevens die we op die wijze van jou hebben verkregen te verwerken. De inhoud van de e-mail, je naam en e-mailadres verwerken we het met doel om op je bericht te kunnen reageren. We bewaren deze communicatie maximaal twee jaar. 

Reactie op de website

Wij willen graag jouw mening, enthousiasme en super-mama-tips horen! Als je een reactie op onze website achterlaat, bijvoorbeeld onder een blogpost, dan verwerken we je naam en misschien je portretfoto wanneer je gebruik maakt van Gravatar. 

Dit laten we in principe oneindig staan, tenzij de blogpost van de website verdwijnt of wanneer jij ons daarom vraagt. Dat is wel zo handig, wanneer andere lezers weer op jouw bericht reageren. We hebben een gerechtvaardigd belang om jouw gegevens te verwerken, met het doel jouw reactie op onze website te kunnen tonen. Wij verwerken bovendien je IP-adres, zodat we onze website veilig en voor iedereen leuk en toegankelijk kunnen houden. 

Nieuwsbrief

We versturen je graag een nieuwsbrief, wanneer je daar jezelf voor hebt ingeschreven. Zo blijf je up-to-date van alles wat er op Love2BeMama gebeurt. We verwerken je naam en e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. Onder elke nieuwbrief heb je de mogelijkheid om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.

Winactie

Wat leuk dat je meedoet aan onze winactie! Hopelijk ga jij met de felbegeerde prijs naar huis. Als je mee hebt gedaan aan een winactie, bewaren we de door jou opgegeven gegevens. Dit doen we natuurlijk om contact met je te kunnen opnemen en om jou het gewonnen product toe te kunnen sturen of je de dienst te kunnen leveren. Iedereen is natuurlijk nieuwsgierig wie de winnende bofkont is, daarom publiceren wij de naam van de winnaar. We bewaren je gegevens maximaal twee jaar, zodat we iedereen een eerlijke winkans kunnen bieden. 

Als we voor de winactie samenwerken met een andere partij, hebben we voor de deelname al aangegeven dat we jouw gegevens ook met deze partij zullen delen en welke partij dat is. Graag verwijzen we je voor meer informatie naar de privacyverklaring van die partij. 

Google Analytics

Onze weblog-software installeert Google Analytics. Deze dienst onthoudt jouw zoekgedrag, de bezochte pagina’s, aantal minuten op de site, geslacht, uit welke stad je komt. Deze gegevens worden verwerkt zodat wij met adverteerders samen kunnen werken en kunnen laten zien wie onze doelgroep is en wie de bezoekers op onze website zijn. Google bewaart je gegevens maximaal [26 maanden].

Samenwerkingen

Als we met jou of de onderneming waar je voor werkt, samenwerken, dan verwerken we de door jou aan ons verstrekte persoonsgegevens om de samenwerking tot een goed einde te kunnen brengen en de overeenkomst naar behoren uit te kunnen voeren. 

We verwerken de gegevens ook ten behoeve van de facturatie en bewaren deze gegevens tot 8 jaar na de factuurdatum ten behoeve van onze fiscale administratieplicht. Buiten deze plicht om bewaren de persoonsgegevens tot 5 jaar na de samenwerking, zodat we mogelijk nog eens contact op kunnen nemen voor nieuwe samenwerkingen. 

4. Doorgifte

Ontvangers van persoonsgegevens

We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

  • Hosting van mijn website;
  • Nieuwsbriefdienst;
  • Boekhouder;
  • Samenwerkingspartner voor winacties;
  • Affiliatepartner;
  • Opslag van facturen in een online cloud;
  • Website analytics.

Doorgifte derde landen

Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land. 

Als ze niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld. Meestal hebben we gebruik gemaakt van de EU model clauses. Hiervan kun je een kopie opvragen door ons een e-mail te sturen. 

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

5. Jouw rechten

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via [email protected]

Inzage, rectificatie en wissing

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking

Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking. 

Recht op bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten. 

Gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan. 

Toestemming intrekken

Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten

Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

6. Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. 

7. Cookies

Via deze website worden cookies geplaatst. Niet de lekkere, leuke koekjes die je kan bakken, maar de digitale versie. 

Wat is dat nou, een cookie? Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Advertentiecookies

Met jouw toestemming worden via deze website cookies van Google DoubleClick geplaatst. Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. Deze cookies worden maximaal 2 jaar bewaard. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier.

Affiliate cookies

Door mijn affiliatepartners worden TradeTracker cookies geplaatst. Deze cookies zorgen ervoor dat je herkend wordt als een websitebezoeker die via mijn website op de website van de affiliatepartner terecht is gekomen. Deze cookies verwerken met name je IP-adres. 

Meer informatie over de cookies van TradeTracker vind je hier.

Google Analytics

Omdat wij graag willen weten hoe onze bezoekers deze website gebruiken, zodat wij het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden. Deze Google Analytics cookies worden maximaal 2 jaar bewaard. 

Gravatar

Als je een reactie op onze website achterlaat, kun je met Gravatar daar een foto van jezelf bij laten plaatsen. In dat geval plaatst Gravatar ook cookies. Het privacybeleid van Gravatar vind je hier.

Social media 

Wij willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

9. Wijzigingen

Het kan zijn dat wij onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat wij een andere werkwijze zijn gaan hanteren. Wij zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen wij de wijzigingen ook direct met jou communiceren.