Waar ben je naar opzoek?

Prachtig groen koken

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Prachtig groen koken

Met de mooie pannen en ovenschalen van Riess, gemaakt door een eeuwenoud familiebedrijf uit Oostenrijk, wordt koken nog leuker. Mooie pannen zorgen voor nog meer kookplezier. 

De pannen zijn duurzaam, geëmailleerd in vrolijke kleurtjes en heeft geen poreus oppervlak zodat je zuiver voedsel kunt koken met een pure smaak.

Riess maakt kookpannen, ovenschalen, koekenpannen en steelpannetjes met schenktuitjes. Ze doen mij denken aan de pannen die mijn oma vroeger op het vuur had staan. Nostalgie! De pannen zijn geschikt voor gas, inductie, keramiek en de oven en ze mogen in de vaatwasser. Ook niet onbelangrijk.

De pannen van Riess vertegenwoordigen duurzaamheid. Het productieproces vindt ook plaats op een milieuvriendelijke wijze. Bij de productie van emaillen pannen en ovenschalen wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke bronnen zoals staal, kwarts, klei en soda. Dit maakt de pannen recyclebaar.

Duurzame pannen

De pannen zijn te koop bij Greenjump.nl.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Lampion kopen Sint Maarten: waar koop je de leukste lampions?

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 3 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen