Waar ben je naar opzoek?

Politicus Sharon Dijksma (48) bevallen van derde kind

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Politicus Sharon Dijksma (48) bevallen van derde kind

Politicus Sharon Dijksma was zwanger. Afgelopen maandag is ze bevallen van hun derde kindje; een dochter die de naam Eleonora kreeg. De 48-jarige politicus, de baby en de andere kinderen maken het goed meldt haar partner Thomas Windmulder op Twitter.

 

Een kerstcadeautje

Sharon Dijksma deelt op Instagram een foto van haar pasgeboren dochtertje. “Wat een cadeautje”, schrijft ze bij de foto. Zij en haar partner waren al trotse ouders van Boudewijn (15) en van Tirza (7).

Opvallende zwangerschap

De zwangerschap was een bijzonder en onverwachts cadeau, meldde ze eerder dit jaar. Een opvallende zwangerschap gezien haar leeftijd van 48 jaar.

Lees ook: 10 vragen aan een ‘oude’ moeder

Jongste kamerlid

Sharon Dijksma is momenteel wethouder in Amsterdam. Ze komt oorspronkelijk uit Groningen en hiervoor was ze Tweede Kamerlid voor PvdA. Bij haar aantreden destijds was ze het jongste kamerlid.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen