Waar ben je naar opzoek?

Politicus Sharon Dijksma (48) bevallen van derde kind

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Politicus Sharon Dijksma (48) bevallen van derde kind

Politicus Sharon Dijksma was zwanger. Afgelopen maandag is ze bevallen van hun derde kindje; een dochter die de naam Eleonora kreeg. De 48-jarige politicus, de baby en de andere kinderen maken het goed meldt haar partner Thomas Windmulder op Twitter.

 

Een kerstcadeautje

Sharon Dijksma deelt op Instagram een foto van haar pasgeboren dochtertje. “Wat een cadeautje”, schrijft ze bij de foto. Zij en haar partner waren al trotse ouders van Boudewijn (15) en van Tirza (7).

Opvallende zwangerschap

De zwangerschap was een bijzonder en onverwachts cadeau, meldde ze eerder dit jaar. Een opvallende zwangerschap gezien haar leeftijd van 48 jaar.

Lees ook: 10 vragen aan een ‘oude’ moeder

Jongste kamerlid

Sharon Dijksma is momenteel wethouder in Amsterdam. Ze komt oorspronkelijk uit Groningen en hiervoor was ze Tweede Kamerlid voor PvdA. Bij haar aantreden destijds was ze het jongste kamerlid.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Drielingmoeder

Drieling zwangerschap: van 1 naar 4 kinderen!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Dit worden de babynamen van 2022!

  • 3 dagen geleden
  • 1 minuut lezen
Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen