Waar ben je naar opzoek?

Persoonlijk: volop genieten van onze (nieuwe) tuin aan het water

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Persoonlijk: volop genieten van onze (nieuwe) tuin aan het water

Een paar dagen hebben we mogen genieten van mooi weer. Helaas is het nu stormachtig en winderig buiten. Het was ook té mooi om waar te zijn en eigenlijk wil ik stiekem nog geen voorjaar maar verlang ik nog naar sneeuw en ijs. Met mij misschien niet veel anderen maar toch; ik hou zo van de verschillende seizoenen van Nederland en ik vind het zo jammer dat we dat steeds meer over gaan slaan… 

Wintermens of zomermens?

Ik hou van alle seizoenen en aan het eind van een seizoen ben ik weer toe aan het volgende seizoen. Ik kan van elk seizoen evenveel genieten. In de zomer ben ik veel meer buiten aan het leven en in de winter vind ik het heerlijk om te cocoonen. Weinig mensen om mij heen, veel gezelligheid en warmte binnen. In de zomer haal ik alle sociale activiteiten weer in! 

Zeker nu wij aan het water wonen verlang ik nog heel erg naar de vrieskou. Het lijkt mij super leuk om vanaf onze stijger te kunnen gaan schaatsen. Vorig jaar kon het bijna, maar toen ging het weer dooien. Dit jaar heeft het wel gevroren maar toen lag er sneeuw en kon het ijs niet meer groeien. Daarom hoop ik dat we stiekem nog een beetje winter krijgen…

Een fijne tuin

Wat ik het fijnste vind aan de zomer is het tot laat buiten zitten, de kinderen die heerlijk buiten spelen en de BBQ die meer gebruikt wordt dan de keuken. Het is makkelijker om te koken, niet te moeilijk doen en lekker lang nazitten. 

Onze tuin is zo’n heerlijke plek: aan het water met uitzicht over de weilanden. Wanneer het warm is zwemmen de kinderen in het natuurwater of varen ze met de boot rond. We kunnen vissen, relaxen op de stijger of een avondje in de hottub doorbrengen. 

We wonen nu ruim een jaar in ons nieuwe huis, de tuin is af (de planten moeten nog een beetje groeien) en we gaan dit voorjaar meubilair uitzoeken. Afgelopen jaar hebben we het gedaan met campingstoelen en zitten in het gras. Ook geen probleem maar ik vind het heerlijk om buiten te leven wanneer het mooi weer is dus een fijne tuinset kan ik wel waarderen. Daarom staat een nieuwe tuinset dit jaar hoog op ons lijstje! 

Koken in de tuin

Ook willen we heel graag een Big Green Egg om te kunnen barbecueën. We twijfelen al lang over een Green Egg en ik ben op zoek geweest naar de voordelen (om onszelf te overtuigen) want waarom zou je kiezen voor een Big Green Egg en niet voor een goedkoper alternatief? Het antwoord is simpel:

Het iconische Big Green Egg staat voor alles wat je verwacht van een dergelijke investering: origineel, innovatief, 40 jaar ervaring, levenslange garantie, hele goede klantenservice, doordachte oplossingen op het vlak van accessoires en het allerbelangrijkste: gemaakt van het allerbeste keramiek ter wereld. Niet uit China maar uit Mexico. Aan deze voordelen kan geen ander merk tippen.

Het is gewoon een fantastisch apparaat. Bij veel mensen heb ik hem al in de tuin zien staan en nu wil ik hem zelf ook heel graag. Of eigenlijk: mijn man! Er zijn heel veel verschillende modellen (zeven modellen) die uit te breiden zijn met accessoires. Sinds kort heeft Big Green Egg een compact model: Big Green Egg MiniMax. Deze is een stuk goedkoper, het meest compacte model van de Big Green Egg modellen. Je hebt voldoende ruimte om voor 4 tot 6 personen te koken. 

Met de Big Green Egg ga je niet alleen barbecueën: je kan er zoveel meer mee! Je kan er zelfs pizza’s in bakken. Het is een buitenkeuken op en top die je helemaal uit kan breiden naar wens met verschillende accessoires.

We hebben al vaak mogen eten uit een Big Green Egg en het is erg smakelijk! Ik ben ontzettend fan alleen heb ik hem zelf nog niet in mijn tuin staan.

Over een paar weken gaan we op zoek naar een tuinset, een parasol, een eettafel met stoelen én een Big Green Egg. Om nog meer smaakvol te genieten van de verschillende seizoenen (want ook in de winter kun je hem gebruiken!) in onze heerlijke tuin!

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 1 maand geleden
  • 1 minuut lezen
Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 6 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 6 maanden geleden
  • 3 minuten lezen