Over L2BM

Lieve moeders, wat leuk dat je Love2BeMama hebt gevonden!
Ik ben Linda Bosscher en ik ben 33 zomers jong; een trotse werkende moeder van drie kinderen die inmiddels allemaal op de basisschool zitten. Mijn man is de leukste en de knapste en we zijn al ruim veertien jaar samen.

In 2010 ben ik mijn blog gestart: op jonge leeftijd was ik moeder geworden en ik was op zoek naar ervaringen van andere moeders. Want moeder zijn? Dat was overweldigend en hard werken. En ik vond het vaker zwaarder dan echt leuk. Hoe deden andere moeders dat toch? Omdat ik niet vond wat ik zocht ben ik mijn mamablog Love2BeMama gestart. Ik was een van de eerste mamabloggers in Nederland. Inmiddels blog ik fulltime en combineer ik dit met het moederschap. Zowel mijn blog als het moederschap is hard werken. Maar het is het meer dan waard. Ik krijg er zoveel energie van!

Hoe ik alles draaiende houd? Ik heb geen idee. Ik doe meestal ook maar wat…

Uit ervaring weet ik dat moeders heel onzeker kunnen zijn. Anno 2018 gebeurd er online zoveel en heerst er vaak een heuse strijd tussen moeders. Want achter je computer ben je lekker anoniem en dan kun je toch typen wat je wilt? Hierdoor gaan moeders zich nog onzekerder voelen. In plaats van elkaar te helpen maken moeders elkaar online ‘af’. Daar wil ik niet (meer) aan meedoen. Op Love2BeMama wil ik voor moeders (to be) een veilige plek creëren waar ze eerlijke info vinden, hun verhaal kunnen delen en waar vrouwen een GOED gevoel krijgen. Ik wil niet meer de bekende ‘borst-fles discussie’ uitlokken om moeders tegen elkaar op te zetten.

Ik wil een platform zijn waar ik moeders (to be) hulp kan bieden, waar iedereen aardig en respectvol is voor elkaar, waar gezelligheid is, waar je mede moeders vind, vriendinnen kunt worden, elkaar de hand toe kunt steken. Een plek met peptalk en humor, inspirerende artikelen en tips. Een plek waar moeders zich thuis voelen en waar ze graag komen. Moeders wil ik het gevoel geven dat wat ze ook doen goed is. Elke moeder doet het op haar eigen manier. En dat is goed.

De missie van Love2BeMama is we moeders het gevoel willen geven dat ze SUPERMAMA’S zijn, dat ze de wereld aankunnen, dat ze ONMISBAAR zijn en dat wat ze doen GOED GENOEG is. Love2BeMama is een liefdevolle, bemoedigende en positieve blog voor moeders (to be).

Wij creëren onze eigen (gesponsorde) content (voor bedrijven) en plaatsen artikelen waar we 100% achter staan. Samenwerkingen die wij aangaan moeten bij onze missie passen, bij onze doelgroep en een positieve invloed hebben op moeders (to be). Heb je interesse om samen te werken, neem dan contact op.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Blogs van Linda
ode aan de luizenmoeder

Een ode aan de luizenmoeders! (we love you, we kunnen niet zonder je…)

Het is weer dé week na de herfstvakantie. Dé week…

Fitdagboek: Resultaat elke dag sporten (na 3 weken)

Drie weken geleden schreef ik deze blog: 3 weken lang…

Laten wij moeders het goede voorbeeld zijn voor onze meisjes! 

Ik ben een moeder van twee dochters. Wat mij de…

sexy lingerie

Lieve moeder, jij mag je sexy voelen!

Als je mij al wat langer volgt dan vandaag weet…

Leukste leesboeken Kinderboekenweek 2018 + gratis Kinderboekenweekgeschenk

De Kinderboekenweek is vandaag van start gegaan. Het thema voor…

Last van allergieën of hooikoorts? Probeer een luchtreiniger!

Wow wat hebben we toch een geweldige zomer gehad! Ik…