Over L2BM

Lieve moeders, wat leuk dat je Love2BeMama hebt gevonden!
Ik ben Linda Bosscher en ik ben 34 zomers jong; een trotse werkende moeder van drie kinderen die inmiddels allemaal op de basisschool zitten. Ik ben getrouwd en al ruim vijftien jaar samen met mijn man.

In 2010 ben ik mijn blog gestart: op jonge leeftijd was ik moeder geworden en ik was op zoek naar ervaringen van andere moeders. Want moeder zijn? Dat was overweldigend en hard werken. En ik vond het vaker zwaarder dan echt leuk. Hoe deden andere moeders dat toch? Omdat ik niet vond wat ik zocht ben ik mijn mamablog Love2BeMama gestart. Ik was een van de eerste mamabloggers in Nederland. Inmiddels blog ik fulltime en combineer ik dit met het moederschap. Zowel mijn blog als het moederschap is hard werken. Maar het is het meer dan waard. Ik krijg er zoveel energie van!

Hoe ik alles draaiende houd? Ik heb geen idee. Ik doe meestal ook maar wat…

Uit ervaring weet ik dat moeders heel onzeker kunnen zijn. Anno 2019 gebeurd er online zoveel en heerst er vaak een heuse strijd tussen moeders. Want achter je computer ben je lekker anoniem en dan kun je toch typen wat je wilt? Hierdoor gaan moeders zich nog onzekerder voelen. In plaats van elkaar te helpen maken moeders elkaar online ‘af’. Daar wil ik niet (meer) aan meedoen. Op Love2BeMama wil ik voor moeders (to be) een veilige plek creëren waar ze eerlijke info vinden, hun verhaal kunnen delen en waar vrouwen een GOED gevoel krijgen. Ik wil niet meer de bekende ‘borst-fles discussie’ uitlokken om moeders tegen elkaar op te zetten.

Ik wil een platform zijn waar ik moeders (to be) hulp kan bieden, waar iedereen aardig en respectvol is voor elkaar, waar gezelligheid is, waar je mede moeders vind, vriendinnen kunt worden, elkaar de hand toe kunt steken. Een plek met peptalk en humor, inspirerende artikelen en tips. Een plek waar moeders zich thuis voelen en waar ze graag komen. Moeders wil ik het gevoel geven dat wat ze ook doen goed is. Elke moeder doet het op haar eigen manier. En dat is goed.

De missie van Love2BeMama is we moeders het gevoel willen geven dat ze SUPERMAMA’S zijn, dat ze de wereld aankunnen, dat ze ONMISBAAR zijn en dat wat ze doen GOED GENOEG is. Love2BeMama is een liefdevolle, bemoedigende en positieve blog voor moeders (to be).

Wij creëren onze eigen (gesponsorde) content (voor bedrijven) en plaatsen artikelen waar we 100% achter staan. Samenwerkingen die wij aangaan moeten bij onze missie passen, bij onze doelgroep en een positieve invloed hebben op moeders (to be). Heb je interesse om samen te werken, neem dan contact op.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Blogs van Linda

Even samen weg (en goedkoop overnachten)

De laatste weken zijn best wel druk qua werk. We…

tips badkamer schoonmaken

7 tips zo maak je snel en grondig je badkamer schoon

Als moeder van drie kinderen heb ik niet veel tijd…

Het Grote Speelgoedboek van Bol.com

Het Grote Speelgoedboek van Bol.com en waarom er geen prijzen vermeld staan

Gisteren zijn we schooltijd zijn we meteen in de auto…

Andere zwangere vrouwen

13 dingen die alleen andere zwangere vrouwen je vertellen

Als je zwanger bent is dit overweldigend. Overal lees je…

Bezoek het gratis Generation Discover festival

Weekendtip: Generation Discover Festival (gratis!)

Wist jij dat er wereldwijd een groeiend tekort is aan…

Verdrietig dat mijn kinderen groot worden

Het maakt mij verdrietig dat mijn kinderen groot worden

Jaren geleden had ik nooit verwacht dat ik het zou…