Waar ben je naar opzoek?

Oud Facebook medewerkers starten app voor familie

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Oud Facebook medewerkers starten app voor familie

Oud Facebook medewerkers hebben een sociale app gestart voor families: Cocoon. Deze app is bedoeld om familieleden op de hoogte te houden binnen een gesloten omgeving. Het nieuwe sociale netwerk is sinds kort te downloaden voor de iPhone. 

Besloten sociaal netwerk

De app is een mini-sociaal netwerk. Je kan ermee chatten (net zoals de groep apps op Whatsapp) en je kan je familieleden ‘in de gaten houden’ door locaties automatisch te delen. Je kan dit naar eigen voorkeur instellen.

De oud Facebook medewerkers zijn de app gestart omdat ze zich willen focussen op families. De app Cocoon is een ‘huis’ waar je als familie samenkomt. Je kan 12 personen aan één ‘cocon’ toevoegen. Ook kan je andere ‘cocons’ starten met vrienden, buren of sportmaatjes.  Cocoon is je huis op je telefoon! De app is voor de meest belangrijke mensen in je leven.

Lees ook: Ik ben die moeder waar iedereen op Facebook zich aan ergert

Ideale app voor familie

De app speelt in op onze behoeften: we hebben er steeds minder zin in om te betalen voor diensten die ons leven makkelijker maken én we willen niet meer gevolgd worden door het algoritme. Ook willen we meer privacy. Met deze app is dat mogelijk. Deze app wil de families en ‘de wereld’ weer dichter bij elkaar brengen binnen een besloten groep. Advertenties zijn in deze app uitgesloten.

App CocoonBron: Qz.com | Photo by Daria Shevtsova from Pexels

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen