Waar ben je naar opzoek?

Oud Facebook medewerkers starten app voor familie

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Oud Facebook medewerkers starten app voor familie

Oud Facebook medewerkers hebben een sociale app gestart voor families: Cocoon. Deze app is bedoeld om familieleden op de hoogte te houden binnen een gesloten omgeving. Het nieuwe sociale netwerk is sinds kort te downloaden voor de iPhone. 

Besloten sociaal netwerk

De app is een mini-sociaal netwerk. Je kan ermee chatten (net zoals de groep apps op Whatsapp) en je kan je familieleden ‘in de gaten houden’ door locaties automatisch te delen. Je kan dit naar eigen voorkeur instellen.

De oud Facebook medewerkers zijn de app gestart omdat ze zich willen focussen op families. De app Cocoon is een ‘huis’ waar je als familie samenkomt. Je kan 12 personen aan één ‘cocon’ toevoegen. Ook kan je andere ‘cocons’ starten met vrienden, buren of sportmaatjes.  Cocoon is je huis op je telefoon! De app is voor de meest belangrijke mensen in je leven.

Lees ook: Ik ben die moeder waar iedereen op Facebook zich aan ergert

Ideale app voor familie

De app speelt in op onze behoeften: we hebben er steeds minder zin in om te betalen voor diensten die ons leven makkelijker maken én we willen niet meer gevolgd worden door het algoritme. Ook willen we meer privacy. Met deze app is dat mogelijk. Deze app wil de families en ‘de wereld’ weer dichter bij elkaar brengen binnen een besloten groep. Advertenties zijn in deze app uitgesloten.

App CocoonBron: Qz.com | Photo by Daria Shevtsova from Pexels

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Lampion kopen Sint Maarten: waar koop je de leukste lampions?

  • 10 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen