Waar ben je naar opzoek?

Op skivakantie: hoe krijg ik de skispullen in de auto?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Op skivakantie: hoe krijg ik de skispullen in de auto?

In februari gaan we weer op skivakantie. daar kijken we erg naar uit. Ik houd van de sneeuw en de kou en de gezelligheid die bij skiën hoort. Het enige nadeel vind ik dat je zoveel spullen mee moet nemen. Koffers vol skikleding en als je je eigen ski’s hebt moet dat ook nog allemaal in de aut. Hoe krijg je al die skispullen in de auto?

Dakkoffer en dakdragerset biedt uitkomst

Wij gaan altijd met de auto op wintersport. Met het vliegtuig vind ik nog meer gedoe. Inmiddels heb in wat ervaring met hoe ik al die skispullen in de auto krijg. Wat echt onmisbaar is is wel een dakkoffer en dakdragerset van Thule. Deze hebben wij al jaren en hebben wij zoveel plezier van. We gebruiken de dakkoffer niet alleen voor de wintersport, hij gaat bijna elke vakantie mee. De dakkoffer is ook ideaal voor de zomervakantie. Ga je kamperen dan kun je op deze manier heel veel dingen makkelijk meenemen.

Lees ook: Een kindvriendelijk skigebied? Ga naar SkiWelt Wilder Kaiser Brixental!

Meer ruimte met een dakkoffer

Thule heeft voor elke auto een passende dakdrager. Je hebt verschillende dakdragersets. Wil jij weten of het merk Thule ook voor jouw automodel een dakdragerset levert? Dan kijk je eerst op deze website naar de mogelijkheden van Thule voor jouw model. Zo weet je in ieder geval zeker dat je het juiste model koopt.

Wat neem je mee?

Of je nou op skivakantie gaat of op zomervakantie gaat. Wees kritisch met wat je meeneemt. Ook met een dakkoffer kan je auto vol raken en neem je onnodig veel spullen mee. De helft gebruik je vaak niet eens. Kijk na je vakantie wat je niet gebruikt hebt en dat hoef je dan de volgende keer niet meer mee te nemen. Zo neem je steeds minder spullen mee en kun je je dakkoffer effectief gebruiken. Elke vakantie een inpaklijst maken voorkomt dat je niks vergeet en dat je niet teveel meeneemt.

Photo by Tetyana Kovyrina from Pexels

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen