Waar ben je naar opzoek?

#OOTD Kids: Op je Paasbest

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
#OOTD Kids: Op je Paasbest

Het is volgende week alweer Pasen. Pasen valt vroeg dit jaar. Ook begint het voorjaar, de lente. Helaas werkt het weer nog niet zo mee. De vooruitzichten zijn somber en grijs. Hier in huis kunnen wij wel wat zon gebruiken. Toen het vorige week zo mooi weer was hebben we enorm genoten. Maar als de lente nog niet doorzet, dan halen we de lente in huis. Met deze vrolijke Outfit Of The Day #OOTD is mijn dochter op haar Paasbest!

Paasbest met NONO

Zomers setje van NONO

Dit super vrolijke setje komt uit de zomercollectie van NONO. Het jurkje is een echt zomers jurkje maar doordat je het combineert met een vestjes kun je het ook in het voorjaar al dragen. Met een leuke legging of maillot eronder kan dit setje meerdere seizoenen gedragen worden. Het jurkje is in de zomer een perfect zomerjurkje. Ik vind de kleurencombinatie super leuk. Het setje is te combineren met verschillende schoenen en in de zomer met slippertjes.

NONO kleding V

Naadloze sokken

Mijn dochters zijn echt een drama met sokken. De naadjes moeten precies goed zitten en dat levert in de ochtend heel wat strijd op. Toen ik de naadloze sokken van Softsensory.nl opgestuurd kreeg sprong ik een gat in de lucht. Ik denk dat ik er nog blijer mee was dan mijn dochters. Dit zijn zachte ribsokken die niet afzakken. Er zitten geen lastige draadjes en naden aan waardoor het sokken-drama in de ochtend verleden tijd is. Hoera!

Collage producten PASEN

Waar te koop?

 1. Schrijfbordje van ZEEMAN
 2. Setje jurkje en vestjes van NONO
 3. Tasje (privé bezit) van Polarn O. Pyret
 4. Diertjes Fisher Price van Little People
 5. Zachte Naadloze sokken van Softsenory.nl
 6. Schoenen van BUNNIES

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • claudia wouters zei

  oh wat super hip .. we hebben 3 jongens en 1 meisje. Ze is absoluut geen jongensmeisje maar een echt meisjes meisje en het liefst is ze elke dag hip met een tasje / jurkje en de nageltjes gelakt ( al mag ze dat alleen in het weekend want daar heeft mama in de ochtend geen tijd voor hihi). Dus hier ( het tasje) zou ik haar wel mee verrassen ( kunnen de dames lekker shoppen) en zeker omdat ze 2 oudere en een jongere broer heeft moet het lekker spul zijn om in te ravotten en te spelen en ook duurzaam en lekker zacht en dat is nono wel!!

 • Nadia zei

  Prachtig dit jurkje! Vooral de combinatie met het gele vestje, erg mooi. Perfect setje! NONO, yesyes!
  Dat rode tasje is voor de dochter van mijn nicht. Ze houdt van rood. Mijn dochtertje is nog te jong.

 • Denise zei

  Superleuk tasje voor mijn dochter die graag van alles verstopt in tasjes 🙂

 • Lies Timmering zei

  Wat heerlijk en leuk, doe graag mee aan deze Paasbeste goodiebag-actie. Een kind kan nooit genoeg Little (happy) People poppetjes/diertjes verzamelen 😉

 • Yvonne zei

  Wat een leuk setje. Echt vrolijk zo met dat gele vestje erbij. Jammer dat er voor jongens wat minder keuze is qua kleding maar ik zal ook eens meer op zoek gaan naar meer kleurtjes. Daar word ik blij van. Ik loot graag mee voor de verrassing

 • Inge zei

  Leuk setje! Heerlijk ik krijg er een blij voorjaars gevoel van!
  Staat echt heel leuk!
  Wij doen ook graag mee met de win actie.

 • Marian Zw. zei

  Vooral dat geel vind ik geweldig. Mijn kindjes dragen regelmatig iets geels. Vooral in het voorjaar wordt ik er heel erg blij van. En voor het tasje wil ik graag meeloten!

 • Carolyn zei

  Heerlijk, deze blog brengt altijd zulke goede inspiratie! Het setje -met name het jurkje- is zeker iets om te bekijken voor mn dochter, al ben ik bang dat ze er nog te klein voor is. Tenzij het er al is vanaf maat 86/92. Zo meteen maar kijken naar de maten.
  En natuurlijk willen we graag het tasje met inhoud winnen! We zijn hier thuis dòl op verrassingen.

  • Carolyn zei

   Hallo, ik kan het jurkje online niet vinden, ik snap niet helemaal hoe de site werkt. Heb je een rechtstreekse link? Of is het alleen in winkels te koop?

   • Hoi Carolyn, als je even op Google zoekt naar ‘kleding NONO’ dan kom je er. Het merk zelf verkoopt het alleen aan winkels. Volgens mij kun je wel terecht bij Kixx-online of Kleertjes.com.

 • ram zei

  Super leuk setje voor mijn bonusdochter ik zie haar daar helemaal in lopen.
  En wij zijn altijd in voor een goodiebag.

 • Nicole zei

  Heel leuk setje en Thnx voor de tip. Het merk Nono was hier nog niet bekend en net een meisje wat nu naar maat 92gaat dus ik kan losgaan.
  En het tasje winnen is dan ook erg leuk.
  Groetjess

 • Suzanne van Noort-Vreeken zei

  Wat een onwijs leuk setje van NONO echt perfect voor mijn dochter. Moet maar snel op hun site kijken wat voor leuks ze nog meer hebben voor de kleine prinsessen. Zo’n leuke goodiebag met verassingen maken mij altijd heel erg blij helemaal als er leuke kids spullen inzitten.
  Alvast hele fijne Pasen, wij hopen op goed weer want die zon maakt alles mooier en fijner!!

 • Madelon brouwer zei

  Superleuk ik die graag mee!

 • ach wat een vrolijk gezichtje! En wat een gezellige kleurtjes!

 • Nienke zei

  Ik zou dat leuke tasje met inhoud best willen winnen voor één van onze kinderen 😉
  Met alleen maar jongens in huis (en een vierde op komst) heb ik weinig verstand van meidenkleding, maar ik vind dat een heel leuk setje in prachtige kleurtjes!

 • MetMirjam zei

  Wat een gave set, lekker vrolijk en helemaal voorjaar-proof! Ik ben voor Fiene ook nog aan het verzinnen wat haar Paas-outfit gaat worden 🙂 Het tasje vind ik ook heel leuk (super stoer merkje) én Fiene is dol op diertjes – dus wij doen graag mee aan de winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

 • 2 weken geleden
 • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

 • 4 weken geleden
 • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

 • 4 weken geleden
 • 2 minuten lezen