Waar ben je naar opzoek?

Nog meer goed nieuws voor vrouwen met dikke billen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nog meer goed nieuws voor vrouwen met dikke billen

goed nieuws voor vrouwen met grote billen

Vrouwen met een dikke kont krijgen mooiere, slimmere en grandiozere kinderen. Dat was al goed nieuws. En nu is er nog meer goed nieuws voor vrouwen met dikke billen. Wij vrouwen mogen trots zijn op onze rondingen. Wetenschappers van de Oxford University hebben namelijk ontdekt dat vrouwen met een dikke kont… over het algemeen gezonder zijn. Hoera! Eindelijk eens een tegenbericht 😉

Buitenproportioneel achterwerk

Het gaat hier niet om vrouwen met een beetje volle billen maar juist om vrouwen met een buitenproportioneel achterwerk. Deze vrouwen zijn volgens onderzoekers beter beschermd tegen gezondheidsklachten. Er hebben 16.000 bilpartijen meegedaan aan dit onderzoek en het bleek dat vrouwen met de dikste billen extreem resistent zijn tegen chronische ziekten.

Heupvet versus buikvet

Als je vet hebt is het beter om een goede vetverdeling te hebben over het lichaam. Zo kun je beter bredere heupen hebben dan veel buikvet. Volgens onderzoekers stimuleren heupvet en een grotere heupomvang de gezondheid. Dit zegt de onderzoeker in The Sun.

De vrouwen met de grootste bilomvang hadden minder hoge glucose- en cholesterolgehalte. Ze hadden voldoende Omega 3-vetten en ook nog eens hormonen die een hongergevoel tegengaan. Vrouwen met grote billen; jullie zijn gezegend!

Bron: The Sun – Beeld: Pixababy

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kerst met kinderen

Adventskalender zelf vullen: leuke ideetjes!

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kerst met kinderen

De 8 leukste adventskalenders

  • 4 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas bingokaarten: leukste bingospellen voor pakjesavond

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen