Waar ben je naar opzoek?

Nog meer goed nieuws voor vrouwen met dikke billen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nog meer goed nieuws voor vrouwen met dikke billen

goed nieuws voor vrouwen met grote billen

Vrouwen met een dikke kont krijgen mooiere, slimmere en grandiozere kinderen. Dat was al goed nieuws. En nu is er nog meer goed nieuws voor vrouwen met dikke billen. Wij vrouwen mogen trots zijn op onze rondingen. Wetenschappers van de Oxford University hebben namelijk ontdekt dat vrouwen met een dikke kont… over het algemeen gezonder zijn. Hoera! Eindelijk eens een tegenbericht 😉

Buitenproportioneel achterwerk

Het gaat hier niet om vrouwen met een beetje volle billen maar juist om vrouwen met een buitenproportioneel achterwerk. Deze vrouwen zijn volgens onderzoekers beter beschermd tegen gezondheidsklachten. Er hebben 16.000 bilpartijen meegedaan aan dit onderzoek en het bleek dat vrouwen met de dikste billen extreem resistent zijn tegen chronische ziekten.

Heupvet versus buikvet

Als je vet hebt is het beter om een goede vetverdeling te hebben over het lichaam. Zo kun je beter bredere heupen hebben dan veel buikvet. Volgens onderzoekers stimuleren heupvet en een grotere heupomvang de gezondheid. Dit zegt de onderzoeker in The Sun.

De vrouwen met de grootste bilomvang hadden minder hoge glucose- en cholesterolgehalte. Ze hadden voldoende Omega 3-vetten en ook nog eens hormonen die een hongergevoel tegengaan. Vrouwen met grote billen; jullie zijn gezegend!

Bron: The Sun – Beeld: Pixababy

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen