Waar ben je naar opzoek?

Nieuwe raamdecoratie kopen: 4 keer tips om de juiste raamdecoratie per ruimte te kiezen

2 minuten lezen Love2BeMama Love2BeMama
Nieuwe raamdecoratie kopen: 4 keer tips om de juiste raamdecoratie per ruimte te kiezen

Wil jij nieuwe raamdecoratie kopen? Naast dat raamdecoratie stijlvol moet zijn is de functionaliteit ook belangrijk. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe raambekleding kom je voor veel keuzes te staan. Maar welke past het beste bij jouw interieur en de verschillende ruimtes in je woning? Wanneer je de volgende tips hebt gelezen wordt de keuze een stuk makkelijker om te maken!

Nieuwe raamdecoratie kopen: Raamdecoratie in de woonkamer

De woonkamer is in principe de ruimte waar je het meeste verblijft overdag. Hier begint jouw interieurstijl. Het is daarom belangrijk dat je raamdecoratie perfect aansluit op jouw inrichting en stijl. Aluminium jaloezieën hebben een strakke en stoere look en sluiten daarom het beste aan bij een interieur met een industriële tint. Houten jaloezieën daarentegen maken juist een urban interieur helemaal af. 

Voor wie voldoende daglicht in de woonkamer wil ontvangen met behoud van privacy kan het beste kiezen voor lichtdoorlatende raamdecoratie. Plisségordijnen zijn hier een goed voorbeeld van. Deze gordijnen geven tevens een elegante sfeer aan een modern interieur. 

5 tips inrichting kleine babykamer

De huizenmarkt is gekkenhuis momenteel. Je wil wel verhuizen maar je kan niet omdat de woningmarkt schaars is. Heb je weinig ruimte maar is er wel een baby op komst? Wij geven 5 tips voor de inrichting van een kleine…

  • Linda Bosscher

Makkelijk onderhoud in de keuken met vochtbestendige rolgordijnen

Wil jij nieuwe raamdecoratie kopen voor in de keuken? In de keuken kan je het beste kiezen voor gordijnen die makkelijk zijn in onderhoud omdat in de keuken alles sneller vies wordt dan in andere ruimtes in je huis. Een plissé-gordijnen of rolgordijn zijn de verstandigste keuze voor in de keuken. Beide soorten raamdecoraties zijn gemaakt van 100% polyester waardoor ze makkelijker te onderhouden zijn. 

Duettes zijn ook ideaal voor in de woonkamer en keuken omdat ze weinig ruimte innemen en daarnaast ook goed verduisteren en energie besparen door de isolerende werking. 

Het rolgordijn: onmisbaar in de slaapkamer

Een rustige en donkere slaapkamer zorgt ervoor dat je beter en dieper slaapt. Daarom is de keuze voor raamdecoratie in de slaapkamer ook erg belangrijk. Voor een optimale nachtrust kan je daarom het beste kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Om lichtkieren te voorkomen zou je een zijgeleiding en cassette kunnen nemen. 

Waterbestendige raamdecoratie voor in de badkamer

Nieuwe raamdecoratie kopen voor in de badkamer: in de badkamer ontkom je niet aan vocht. Het zou zonde zijn als je raamdecoratie beschadigd, vergeeld of beschimmeld raakt. Daarom kan je het beste kiezen voor waterbestendige raamdecoratie in de badkamer. Polyester en aluminium zijn waterbestendige materialen en kunnen het vocht in de badkamer goed aan. Jaloezieën en plissé-gordijnen zijn onder andere te verkrijgen in deze materialen. 

Dit is een samenwerking.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 2 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 3 maanden geleden
  • 1 minuut lezen