Waar ben je naar opzoek?

Nieuw seizoen, nieuwe garderobe voor je kind

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nieuw seizoen, nieuwe garderobe voor je kind

Ik heb drie kinderen en dat voel ik soms wel in mijn portemonnee. Dit seizoen hebben ze ook allemaal nieuwe kleding en nieuwe schoenen nodig. De kinderbijslag is gelukkig weer gestort zodat ik een deel kan gebruiken voor de nieuwe schoenen en kleding van de kinderen. Hoe ouder ze worden hoe sneller het ook lijkt te slijten. De oudste is nogal dol op voetballen en zijn schoenen gaan mega snel stuk. Ik kan hem dan 100 keer vertellen oude schoenen aan te trekken maar dat krijg ik er maar niet in… 

Afgelopen week heb ik weer uitgebreid online geshopt: nieuw ondergoed, nieuwe broeken (want de gaten zaten erin of ze hadden last van hoog water), sokken (die zijn of kwijt of versleten) en nieuwe schoenen. Gelukkig pasten ze de zomerjassen van afgelopen jaar nog! En nu het weer lente wordt vind ik het wel een voordeel dat de korte broeken, rokjes en jurkjes weer uit de kast kunnen. Als ze net te kort zijn dan trekken ze een legging aan en kunnen ze er nog prima even mee door.

De kleding van name it vind ik altijd erg geschikt. Niet te duur en van prima kwaliteit. Ik vind het zonde om erg veel geld uit te geven aan kleding. Als je ziet hoe ze ermee omgaan; kinderen boeit het totaal niet wat voor kleding ze dragen.

Online shoppen vind ik trouwens ideaal. Misschien niet heel goed voor de middenstand maar als ik in de stad ben kan ik vaak niet slagen. Er is ook weinig keus en mijn favoriete merken zijn zo door hun maten heen. We wonen niet in een hele grote stad dus je moet het ermee doen wat ze hebben.

Wanneer ik online ga shoppen kan ik nog goed slagen in de sale en ik vind het ideaal om alles thuis te passen.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 1 maand geleden
  • 1 minuut lezen
Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 6 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 6 maanden geleden
  • 3 minuten lezen