Waar ben je naar opzoek?

Netflix gaat bekende Roald Dahl boeken verfilmen in series

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Netflix gaat bekende Roald Dahl boeken verfilmen in series

Ik weet niet hoe het bij jullie is maar wij kijken amper meer live televisie. Hier thuis kijken we naar Netflix, Videoland én Pathé thuis.  Netflix is een onuitputtelijke bron met toffe series, docu’s en films. Als ik een televisieprogramma wil kijken, kijk ik hem vaak terug. Netflix speelt er ook steeds meer op in dat men minder televisie kijkt en ze komen steeds vaker met eigen series en films. Zo hebben ze nu een deal gesloten om van de bekende Roald Dahl boeken animatieseries te maken.

Lees ook: 10 geweldige docu’s op Netflix die je fantastisch gaat vinden!

Wie is er niet groot geworden met Roald Dahl? Ik heb zijn boeken verslonden! De films en luisterboeken van Roald Dahl zijn bij mijn kinderen ook erg populair. Ik hoop dat ze later ook de boeken van Roald Dahl gaan lezen. Ik heb ze in ieder geval voor ze bewaard…

Een positieve boodschap

We kennen Roald Dahl van de kinderboeken als Matilda en de GVR. De erfgenamen van Roald Dahl hebben ingestemd met animatieseries van Matilda, de GVR en Sjakie en de Chocoladefabriek. Niet alle titels worden omgezet in een animatieserie.

Lees ook: De leukste kinderboeken voor december

Roald Dahl is overleden in 1990. De weduwe van Roald Dahl wil zoveel mogelijk kinderen bereiken en de magie en positieve boodschap van de verhalen laten ervaren.

Bron: Netflix, LindaNieuws – Photo by Maël BALLAND from Pexels

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 6 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 2 weken geleden
  • 7 minuten lezen
Podcast

Wil je horen: 5x podcasts voor op (thuis)vakantie

  • 2 weken geleden
  • 4 minuten lezen