Waar ben je naar opzoek?

Moeders willen vaker vrijen (ja echt!)

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Moeders willen vaker vrijen (ja echt!)

Geloof het of niet maar moeders willen vaker vrijen. Mannen kunnen steen en been klagen dat hun vrouw ‘het’ niet wil doen of hoofdpijn heeft maar uit onderzoek van tijdschrift Kek Mama blijkt dat 44 procent van de Nederlandse vrouwen mét kinderen vaker wil vrijen. 

Kom maar op!

Dit onderzoek is gedaan onder 700 Nederlandse moeders tussen de 20 en 45 jaar met kinderen van 2 tot 12 jaar. Na de bevalling geniet meer dan de helft van de moeders van het hebben van seks. Pas bevallen duurt het gemiddeld 50 dagen voordat ouders weer seks hebben. 5 procent van de vrouwen vindt het vreselijk om weer voor het eerst seks te hebben na de bevalling. Vaders juist niet! Ruim driekwart van de mannen is enthousiast over de eerste keer seks na de bevalling. Maar goed, vaders zijn vaak ook niet geruïneerd van onderen… Begrijpelijk dat die er wel weer zin in hebben.

Het wordt anders

Seks verschijnt weer meer op de agenda na de bevalling maar voor vrouwen is dit te weinig. We willen meer! De frequentie neemt in 7 van de 10 gevallen ook af tot grote spijt van vele vrouwen. De seks veranderd na de komst van de kinderen. De frequentie en het moment. Toch geeft de helft van de moeders aan dat de relatie met haar partner verbeterd na de komst van de kinderen. Goed om te horen!

Het komt erop neer dat 44% van de moeders vaker seks wil. Het klopt dus niet dat wij altijd klagen over hoofdpijn en dat we moe zijn 😉

De uitslag van deze Sex Enquête lees je in de nieuwste Kek Mama die morgen in de winkel ligt!

>> Lees ook: Dossier anticonceptie (zonder hormonen)

Bron: Nu.nl

Moeders willen vaker vrijen

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Lampion kopen Sint Maarten: waar koop je de leukste lampions?

  • 7 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen