Waar ben je naar opzoek?

Moeder is het zat en verstopt zich in de voorraadkast

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Moeder is het zat en verstopt zich in de voorraadkast

Als moeder kun je het soms even helemaal gehad hebben. Dan heb je het gevoel dat je alleen maar in dienst bent van je kinderen en geen adem meer kunt halen. Wat kun je als moeder soms verlangen naar RUST. En soms kunnen 5 minuten rust, zonder kinderen, al genoeg zijn…

HELP!

Een Amerikaanse moeder maakte veel los in Amerika toen ze zichzelf opsloot in de voorraadkast om te ontsnappen aan haar kinderen. Dit legde ze vast in een video die ze vervolgens op Social Media plaatste.

Lees ook: 17x Wat je niet verteld wordt over het moederschap

Moeder van vierling heeft het even gehad

Moeder Ashley Gardner uit de Amerikaanse staat Utah kreeg twee jaar geleden een vierling. Je leest het goed ja: een VIERLING! Twee eeneiige tweelingen voedt ze op. En zonder deze ervaring te hebben weet ik zeker dat dat heel druk en pittig kan zijn.

Ga weg!

Ashley had het op een dag even helemaal gehad en gunde zichzelf wat rust. In de voorraadkast. Met snoep! Op het filmpje is te zien hoe een van haar kinderen haar zelfs achtervolgt naar haar verstopplek en onder de deur doorkijkt. Ashley zegt in het filmpje: “Ze gaan nooit weg. Ze willen ALLES wat jij ook hebt.”

Volg je Love2BeMama al op YouTube? Klik!

Ashley is grote steun voor moeders

De reacties zijn over het algemeen positief en veel moeders herkennen zich hierin. De video gaat namelijk heel het internet over en is al meer dan vijf miljoen keer bekeken op Facebook.

De haters…

Maar natuurlijk zijn er ook weer ‘de haters’ die vinden dat Ashley nooit aan kinderen had mogen beginnen… Uhm die snap ik echt even niet hoor. Er bestaan geen moeders bij wie het altijd ‘peace en vree’ is. Dat geloof ik écht niet.

Overigens trekt Ashley zich niks van die reacties aan. Bij CNN zegt ze dat deze mensen niet weten hoe het is om ouder te zijn.


Bron: CNN

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
  • Lise zei

    dat had ik dus de 3e dag na mijn bevalling express op de wc doen alsof ik een grote boodschap moest plegen.. ff hoor, soms moet je even zen worden om je kids weer aan te kunnen en 4 kinderen van dezelfde leeftijd? dikke zoen voor deze moeder die t anders wel mooi ff flikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen