Waar ben je naar opzoek?

Modetrends 2022: klaar voor dit jaar!

1 minuut lezen Love2BeMama Love2BeMama
Modetrends 2022: klaar voor dit jaar!

Met de opkomst van crafting en het escapisme in het afgelopen jaar, kijken we vooruit naar een line-up van diverse en spannende trends voor 2022. Naast de explosie van TikTok en andere sociale media in 2021, is er ook de opkomst van milieubewustzijn en de wens voor eco-vriendelijke merken. Veel van de sociale media trends die enorme populariteit hebben gekend, zijn handgemaakt, zoals dikke jassen en patchwork topjes. Modetrends 2022 lijkt dus te zullen gaan over het balanceren van het verlangen naar nieuwe items en gewaagdheid, in combinatie met duurzaamheid.

Modetrends 2022: De comeback van juwelen

Of het nu in de beautywereld is, of in accessoires, maak je klaar voor een grote comeback van juwelen, en al zeker bling. Na zoveel tijd binnenshuis, lijkt het erop dat trendsetters klaar zijn voor wat maximalisme bij hun outfits. Oorbellen, kettingen, ringen, just be ready to shine!

Gewaagd met kleur

Uitgaan betekent ‘all-in’ gaan! Aangezien de catwalks nog maar pas zijn heropend, lijkt het erop dat de ontwerpers de verloren tijd willen inhalen met een aantal over-the-top tinten. Terwijl je veel van de pantone kleur van het jaar, Very Peri, zult zien, zullen er eindeloos veel andere kleurkeuzes zijn. Ontwerpers zoals Versace en Stella McCartney hebben warme en felle tinten zoals oranjerood, magenta en limoengroen uitgebracht. Ondertussen heeft Valentino alles van lichtgeel tot juweelpaars. Deze tinten worden vaak gecombineerd met oversized business suits en andere retro silhouetten. Modetrends 2022 voor mannen? Ook de mannenmode wordt niet overgeslagen – de dagen dat blauw en zwart het uniform waren, zijn voorbij. In plaats daarvan zijn pastels en neonlichten te zien in pakken, truien en jassen.

Cadeau nodig? Maak het persoonlijk!

De leukste persoonlijke cadeaus om te geven. Heb je een cadeau nodig en wil je graag iets persoonlijks geven? Een persoonlijk cadeau is het leukste wat je iemand kunt geven. Maar wat geef je dan eigenlijk precies? Er zijn diverse leuke cadeaus…

  • Love2BeMama

Dromen in Y2K

Dit is een gesponsorde blogpost.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 1 maand geleden
  • 1 minuut lezen
Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 6 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 6 maanden geleden
  • 3 minuten lezen