Waar ben je naar opzoek?

Mijn top 4 retro aankopen voor de babyuitzet

1 minuut lezen Suzanne Palet
Mijn top 4 retro aankopen voor de babyuitzet
 Ik kan het niet geloven maar straks ben ik mama! Voor de eerste keer. En zoals alle mama’s wil je het beste voor je kleintje op komst. Stoere en hippe kledij, een stijlvolle babykamer & praktische must haves.

Natuurlijk wil je een heleboel gloednieuwe spullen voor je liefste. De eerste schattige babypakjes, zachte slaapzakjes, wrappers, lakentjes, heerlijk geurende verzorgingsproducten enz. Je kan eigenlijk alles nieuw kopen in een babywinkel of online.

Heel wat items kunnen ook op de geboortelijst, maar dan moet je 9 maanden lang wachten. Of je kan ook al op zoek gaan naar een aantal leuke tweedehandsspullen. Ik koos voor een mix van beide, want geef toe: die retro spullen zien er echt heel leuk uit, zijn goed voor de portemonnee en uniek. Zo heeft elk item zijn eigen verhaal.

Mijn top retro koopjes:

#1 Mijn pronkstuk in de babykamer: Dit schommelpaardje kreeg ik cadeau van mijn paps. Hij kocht het in een antiekshop in de kloosterstraat in Antwerpen. Het zitje heeft een oud bloemenpatroon .. I love it!

#2 schattig geruit babyjasje. Dit vond ik op zolder bij mijn grootouders. Mijn neefjes hebben dit gek gedragen en het ziet er nog steeds als nieuw uit!

#3 Wipper BjornBorg. Nieuw vond ik hem redelijk duur, maar tweedehands via een Facebookgroepje kocht ik hem voor een prikkie. Om het op te vrolijken kocht ik bij ukje.nl een super vrolijke mosterdgele hoes met diertjes.

#4 Babybedje wooden white van Maclaren. De kinderkamer is heel rustig. Houten parketvloer, witte kasten met leuke knoppen, zachte groene accentmuur, warme verlichting, schapenvelletje op de grond en een leuke schommelstoel. Daar kon dit prachtige bedje niet in ontbreken.

De zoektocht is het allerleukste. Er zijn heel veel leuke online forums en facebookgroepjes met tweedehandsspullen of ga schatten zoeken op zolder bij ouders of grootouders.

Have Fun!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 12 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 17 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Welke rechten heeft een alleenstaande vader?

  • 17 uur geleden
  • 3 minuten lezen