Waar ben je naar opzoek?

Mijn tips voor het inrichten van je nieuwe badkamer!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Mijn tips voor het inrichten van je nieuwe badkamer!

Ruim een jaar geleden zijn wij verhuisd. Wie dat gemist heeft kan mijn blogs lezen uit de serie van kavel tot droomhuis. Ik vond het bouwen van een huis én het verhuizen ontzettend intensief. Voordat je alles op zijn plek hebt, het huis ook écht je huis is en je kan genieten van alle nieuwe dingen. Lange tijd moest ik daarvan bijkomen. Ik zou niet meer terug willen naar ons oude huis, waar we ook heel fijn hebben gewoond, en ik ben nu helemaal op mijn plek hier.

Wanneer je een huis gaat bouwen moet je aan veel dingen denken. Deurknoppen, hoe draait een raam open, welke ramen moeten open en dicht, hoe draaien de deuren, waar komt de keuken, hoe leg je de elektriciteit aan? Gelukkig hoefden wij het niet zelf te doen, deden wij het denkwerk en voerde een andere partij het uit. Ik heb echt grote bewondering voor mensen die vanaf het nulpunt een eigen huis bouwen. Super knap!

Naast alle saaie dingen zoals hierboven genoemd, zijn er ook veel leuke dingen aan het bouwen van een eigen huis: het uitzoeken van de keuken, de badkamers én de meubels vond ik het allerleukste. Wij hebben drie badkamers in ons huis en twee wc’s op de benedenverdieping. Dat is best veel (en heel leuk) werk om uit te zoeken. Waar let je nou op als je een badkamer uit gaat zoeken?

 1. Hoeveel wasbakken wil je: met meerdere personen in huis zijn meerdere wasbakken ook wel fijn.
 2. Wil je een wc in de badkamer of een wc los van de badkamer?
 3. Wat voor kranen kies je? Water uit de muur of een standaard kraan.
 4. Ga je ook voor extra opties zoals een bubbelbad of een sunshower?
 5. Let er vooral op dat het heel praktisch is. Mooi én praktisch.
 6. Je hebt ook een Cv radiator nodig. Een Cv radiator kopen bij Cvkoopjes.

Ik zou vooral ook kiezen voor een badkamer die er wel een beetje uit mag springen. Misschien een rustige vloertegel met kleurige mozaïek tegels achter het bad, of kiezen voor zwarte of gouden kranen. Er is zoveel keus. Benieuwd naar onze badkamers? Je ziet ze hier!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 11 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Vakantie Curacao 2022 met kinderen tips!

 • 34 minuten geleden
 • 12 minuten lezen
(financieel) vrij leven

Passief inkomen genereren: 12 boeken om te lezen!

 • 1 dag geleden
 • 16 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Waar heb ik recht op als alleenstaande moeder 2022?

 • 5 dagen geleden
 • 3 minuten lezen