Waar ben je naar opzoek?

Win een persoonlijke Tripp Trapp kinderstoel!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Win een persoonlijke Tripp Trapp kinderstoel!

Al vanaf de geboorte van onze zoon (7,5 jaar geleden) ben ik fan van de kinderstoelen van Stokke: De welbekende Tripp Trapp. We hebben nu voor elk kind een eigen Tripp Trapp en ze groeien met de jaren mee. Ideale stoelen waar we nog lang gebruik van kunnen maken. Deze stoelen zijn de investering meer dan waard! Degelijk en sterk. 

Een persoonlijke Tripp Trapp voor je kindje

Stokke komt met een nieuwe optie voor de Tripp Trapp stoel: je kunt je stoel laten graveren. Zo maak je de stoel nog persoonlijker. Ik vind dit een super leuke optie die ze hebben toegevoegd. De stoel groeit jarenlang mee met je kindje en deze extra optie is een persoonlijke touch voor altijd. En als je niet gebonden wil zijn aan een naam dan kun je er ook een andere tekst in laten graveren.

Een super leuk kraamcadeau of cadeau voor je (ongeboren) kindje.

De tekst wordt in de rugleuning met een speciale laser ingegraveerd. Het wordt netjes afgewerkt met een speciale olie zodat het jarenlang mooi blijft. theWin jij ook een Tripp Trapp stoel met gravering? Doe mee!

Onze dochter heeft een hele mooi stoel gekregen. Ik vind de stoel zo tof dat ik een verrassing voor jullie geregeld heb: ik mag één stoel in kleur naar keuze met gravering weggeven. Hoe tof! Wil jij hem winnen? Volg onderstaande stappen.

Deze winactie is inmiddels GESLOTEN! De gelukkige winnaar is… Elize. (check even de comments hieronder)

Wat moet je doen? (het is wel belangrijk dat je de stappen volgt!)

 1. Abonneer je op het YouTube kanaal van Love2BeMama (vanaf 1 januari wekelijks een vlog én een bonusvideo).
 2. Laat een reactie achter in de comments!
 3. Extra opties: je mag Love2BeMama volgen op Instagram en deze blog natuurlijk delen op Facebook.

Deze winactie loopt af op 4 januari 2017. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
 • Elize zei

  Jaaaaa super gaaf!!! Ik ga een mooie tripp trapp voor Fenne uitzoeken!!

 • Kelly broeils zei

  Oooeehhh zooo spannend!!

  Zou m zoo graag willen voor mn meisje!!

 • Marye zei

  Leuke actie, ik doe graag mee voor mijn zoontje. Die kan wel z’n mooie stoel gebruiken. ^^

 • Pauline zei

  Wat een mooie actie! Onze dochter (2) is dol op haar TrippTrapp stoel. Mochten wij de gelukkige winnaars zijn dan is de nieuwe stoel voor haar broertje (nu 4 maanden)!

 • Evelien Jansink zei

  Heel gaaf! Hoe tof zou het zijn als onze kleine jongen naast z’n zusjes kan zitten in zijn eigen Tripp Trapp stoel. Dan hoeven we daar in ieder geval geen strijd om te voeren (Lees: kunnen zijn zussen dat niet inpikken van Jens) en is iedereen verzekerd van een fijne stoel aan tafel.
  Ik duim voor zijn geluk.

 • Ellen zei

  Gave prijs! Gelijk mezelf geabonneerd op je youtube kanaal. Altijd leuk.

 • Andrea zei

  Toffe actie, ik doe mee!!

 • Aaltje van Ommen zei

  I like♡

 • Inge zei

  Leuke actie! Ik doe mee! Leuke vlog. Genoten!

 • Marthe zei

  Wat een leuke vlog! Dit wordt elke dinsdag smullen van herkenbare verhalen! En als toetje zou zo’n tripp trapp om te smullen zijn. Wij, onze mooie dame van 16 maanden en ik, wensen je veel succes en duimen voor de stoel.

  Liefs marthe

 • Dominique Borst zei

  Echt super gabve actie! Wij zijn dol op deze stoel. Hebben een knal roze in huis staan voor onze dochter !

  Eind feb begin maart bevalen we van ons 2e kindje en ook die willen we een eigen mooie stoel geven

  Deze actie is mooi op tijd

 • Deborah Benning zei

  Wow dat zou gaaf zijn om te winnen!
  Ik vind de Tripp Trapp sowieso al zo mooi, maar met zo’n gravering erin zou hij helemaal speciaal zijn <3
  En wat zou m'n dochter zo'n roze stoel geweldig vinden haha. 🙂
  Ik ga keihard duimen in ieder geval!

 • Christa Beumer zei

  Dat is nog eens een leuke actie! Dat zou heel tof zijn! Leuke vlog ook!

 • Daphne zei

  Ik zou hem heel erg graag willen winnen voor onze zoon Milan. We hebben zo’n spijt gehad dat we bij de eerste nooit zo’n stoelen hebben aangeschaft. Onze jongste is in februari jarig en dit zou een geweldig cadeau zijn. We hebben net een nieuwe eettafel maar met zijn stoel nu kan hij er niet goed aan zitten helaas. We gaan duimen!

 • Brenda zei

  Super leuke actie! En ook super leuk dat je erbij gaat vloggen!

  Groetjes

 • Tara de Geus zei

  Te gekke winactie! Lijkt me erg leuk om hiermee het nieuwe jaar te beginnen want onze lieve zoon kan bíjna alleen zitten. 🙂 Ben ook heel benieuwd naar je vlogs en video’s dus ga me snel abonneren! Fingers crossed!

 • Kim zei

  Wat een toffe actie!
  Zo’n nieuwe trip trap zou super zijn. Mijn vriendin is namelijk laatst door de kinderstoel van onze oudste heen gezakt …
  Btje jammer 😉
  Trip trap zou dus goed van pas komen! En extra leuk met zijn naam er op.

  Volg je al tijden op IG en heb me ook geabonneerd.

  Fingers crossed

 • Manja zei

  Het zou superleuk zijn om de persoonlijke Tripp Trapp stoel te winnen voor ons zoontje! Hij wil er nu al bij zijn als we aan tafel zitten (hij kan nog net niet zitten), maar we hebben helaas nog geen kinderstoel voor hem! Ga zo door met deze leuke blog.

 • Linda zei

  Ik vind de vlogs op instagram altijd heel erg leuk! En ik ben blij om te zien dat wij niet als enige zijn met zo’n grote plek hebben om te spelen 🙂 Dat stelt me wel gerust.

  Ga zo door!!!

  Ik zou ook zo’n gave roze stoel aan onze tafel willen toevoegen voor ons 2e wondertje! We missen sinds een maand 1 stoel omdat onze kater deze onder geplast heeft toen hij een hartinfarct kreeg beetje dubbel op die lege plek.

 • cobi zei

  Wat gaaf ik doe heel erg graag mee!!

 • Femke zei

  Jaaa leuk voor mijn oppaskindjes!

 • José Aalbers zei

  Wauw wat een toffe actie! Wij maken heel graag kans op een tripp trap. Ga vooral door met het schrijven van blogs! Super leuk.

 • Veronique zei

  Wat een super leuke site met informatie en blogs. Heel interessant. En wat een leuke prijsvraag met een mooie stoel voor onze Joppe.

 • Marjolein zei

  Wat gaaf!!!! Onze Vince past bijna niet meer in zijn ikea-eetstoel. Dus we zijn echt toe aan een vervanger. Hoe mooi zou deze zijn!

 • miranda zei

  ahhhh die kleur die is waanzinnig

 • Reyminee zei

  Ongelofelijk hoeveel steun ik al kreeg door de blogs te lezen,… oef ik ben niet alleen…

  Misschien doe ik het dan toch wel goed. 18 april gaat ze naar school mogen en man wat ben ik fier op mijn kleine druif!!!

  Nu ik een twintiger ben kan ik opgelucht zeggen,… zie wel dat het me gelukt is!! Mede dankzij jullie!!!

  Of ik die stoel nu win of niet …
  Ik heb toch even kunnen zeggen dat jullie een grote hulp zijn geweest!!!

 • Maribel Sanchez zei

  Zou super zijn! Voor onze kleine meid of onze wat grotere knul! Super actie!

 • Esmeralda Groenland zei

  Wat een ontzettend leuke actie om het jaar mee uit te gaan. Ik zou dit zooooooo geweldig vinden. Sowieso de stoel en dan ook nog gepersonaliseerd. Heel welkom hier.

 • Lidy zei

  Ik doe graag mee voor mijn schoonzus! Zij wordt in april voor het eerst mama en dit zou een heel leuk cadeau zijn 🙂

 • Iemke zei

  Super gaaf! Deze zou ik heel graag winnen voor onze dochter Roos, daar kan ze dan nog heel lang mee doen en wat is er nou leuker dan je eigen naam op je stoel. Dus ik waag een kansje en ga heel hard duimen!

 • Pleun zei

  Voor mijn zoon Mees zou het superfijn zijn om een eigen Tripp Trapp te hebben, we gebruiken nu geregeld die van zijn zus voor hem, maar hierdoor blijven we aan het wisselen met de babyset. Het zou dus zeker geen overbodige luxe zijn! En natuurlijk heb ik me geabonneerd op je Youtubekanaal, ik ben benieuwd naar je vlogs en naar hoe het vloggen je bevalt! Leuk om in andermoeders keuken te kijken 😉

 • Harmke z zei

  Ik ben ook helemaal weg van de Stokke Tripp trapp. En nu ik binnenkort een kindje verwacht heb ik eindelijk een reden om er 1 aan te schaffen. Super gave toevoeging dat je de Tripp trapp kan laten graveren.
  Fingers crossed want zou hem dolgraag winnen.
  (En natuurlijk netjes alle stappen gevolgd maar dat is alleen maar leuk!)

 • Lisa zei

  Oh ik zou heeeeel graag nog een stokke stoel willen winnen voor Skip zijn broertje die we in maart verwachten 🙂 we hebben er al eentje, maar willen graag dezelfde voor de nieuwe baby. Ze zijn zo fijn! En met naam is extra leuk! Duimen…. 🙂

 • Tara zei

  Wat een gave winactie! Ik doe dan ook zeker mee!

 • Kiske zei

  Voel me een beetje een vreemde eend in de bijt (als enige vader tot nu toe) maar wij zouden geweldig geholpen zijn met zo’n prachtig cadeau, voor onze kleine vent op komst! Ik zag de actie niet op love2bepapa maar reageer daarom hier. Leuke actie!

 • Ellen vanherck zei

  Oh die trip trap zou hier goed van pas komen voor onze dochter van 5 en binnenkort voor onze tweede dochter van 7 weken oud. Ik heb altijd spijt gehad dat ik die trip trap niet gekocht heb bij mijn oudste dochter! En nu je hem kan personaliseren is hij helemaal super!!!

 • Fardau den Hartog-Nienhuis zei

  Jaaaa ik heb me net geabonneerd op je YouTube kanaal. Nu volg ik je overal! Als je niet beter zou weten zou je denken dat ik een stalker ben ;-P

  Zo’n toffe triptrap zou hier goed van pas komen bij onze 3 jongens! Fingers crossed!

 • Debbie van Smaalen zei

  Dat zou super zijn! Na onze drie prinsesjes, verwachten we in mei ons prinsje.

 • Maike zei

  Super toffe winactie, wij doen graag mee voor onze dochter Phi.

 • Marian B zei

  Dit is een toffe winactie die ook echt goed van pas zou komen! Ons dochtertje van 7 weken heeft nog geen Tripp Trapp stoel, deze staat nog op ons verlanglijstje. Haar grote broer heeft er een en wij zijn ook enthousiast over deze stoelen. Hoe leuk zou het zijn om als kraamcadeau zo’n geweldige stoel te winnen met daarop haar naam! Gedeeld op G+

 • Wat een super leuke actie, een mooie stoel voor ons draakje!

  (ik volg je op youtube onder mijn eigen naam ‘Irma Keuter’)

 • Jenna zei

  Super leuk!! Ik zou er dolgraag een winnen voor onze dochter Jill.. haar oudere zus heeft er al 1, fantastisch en ik gun haar ook een eigen kleine directeur stoel van Stokke. Grappig detail dat Opa altijd de Stokke stoel pikt als hij hier is… Misschien moet ik hem maar weggeven aan opa 😉

 • Lotte zei

  Super leuke actie!
  Ik zou hem graag willen winnen voor ons meisje die wij in februari verwachten!

 • Ruth baan zei

  Ja super leuk! We hebben een kinderstoel van lief maar deze is helaas afgekeurd door de consumentenbond, tot op heden nog geen reactie van lief dus deze zou super goed uitkomen!

 • Gerdi zei

  Wat een toffe winactie! Ik doe graag mee voor mijn zoontje, die altijd blij is als zijn grote zus er niet is en hij even op de (roze) tripptrapp van z’n zus kan zitten. Maar een eigen stoel is natuurlijk veel leuker, zo kunnen ze allebei op zo’n mooie stoel aan tafel zitten ipv hij in de ikea kinderstoel.

 • Diana zei

  Leuk! Een eigen stoel voor mijn zoontje!

 • Alicia Hofman - Voshol zei

  Alle stappen doorlopen, wat zou het super zijn zo’n mooie stoel te winnen voor ons jongste meisje!

 • Ellen zei

  Ik doe graag mee… met 3 boys wil ik deze graag winnen!

 • Esther lodder zei

  WoW wat een leuke actie. Ik doe graag mee. Mijn zoontje zal de show stelen met deze persoonlijke Tripp Trapp stoel in onze keuken

 • Geabonneerd!! Nu maar duimen voor de Tripp Trapp.. ^_^ Iig een geweldige site!

 • Suzan zei

  Toffe actie! Heel graag… Leuk voor mijn dochters!

 • Anne zei

  Wat een leuke actie! En inderdaad, de Stokke tripp trapp is een onwijs handige stoel en dubbel en dwars de investering waard. Wij zijn van plan om er ook een te kopen voor onze eerste die eind januari verwacht wordt. Maar een persoonlijke is wel heel erg leuk! Ik doe dan ook graag mee:-)

 • Kimberley zei

  Super leuke actie!!!
  Vet gaaf voor ons 7 mnd oude zoontje

 • Anita zei

  Zal ik een gokje wagen?
  Ik zou graag een Tripp Trapp willen winnen voor m’n dochtertje van 6. Nooit een stoelverhoger gehad. Maar omdat ze zo’n wiebelkont is.. Twijfel ik er al jaren aan..
  En deze groeit mee zag ik.. zelfs als volwasse te gebruiken.. en als bureaustoel in de toekomst ook superhandig. Nu vooral handig bij het eten en leren eten met mes en vork.. dan is het handig om op tafelhoogte te zitten. En bij tekenen of achter de tablet.. spelletjes doen. Ik zie nu al genoeg mogelijkheden..
  Zou haar prachtige naam er op willen laten graveren. Mocht ik winnen.
  OP GOED GELUK..

 • Nathalie zei

  Oh wauw, ze zijn gewoon NOG mooier met zo’n gravering op de achterkant…
  Ik ben uitgeteld voor 29 januari voor ons eerste kindje, nog zo’n 5 weken te gaan dus (ofja, waarschijnlijk iets vroeger gezien meneertje in stuit ligt :s).
  Tot nu toe hebben we nog geen kinderstoel aangekocht. Aan de ene kant door de hoge prijs, en aan de andere kant omdat we er maar niet goed uitkomen.
  Ik ben super fan van de degelijkheid van Stokke en alle bijhorende opties die je er bij kan nemen, terwijl vriendlief eerder richting van die modernere bloom stoel toestanden gaat. Wat dan weer niet echt in mijn straatje past.
  Moest ik deze winnen, en de naam van ons zoontje in spé er op zou staan, dan weet ik zeker dat mijn vriend 100% verkocht zou zijn 😉

 • cbdkl zei

  Geweldige actie, heb me met een ander mailadres geabbonneerd op het youtube kanaal. Maak toch graag kans. De stoelen van tripp trapp zijn super fijn.

 • Sophie zei

  Zou hem graag winnen voor onze tweede zoon op komst! Onze oudste zoon heeft er 1 en ik ben Stokke fan!

 • Geri Savenije zei

  Yep, ook hier doen we graag mee! Matz zit al vanaf 2 weken oud in de tripp trapp met babyset en nu, sinds vandaag alleen nog in de beugel. Maar het zou super vet zijn als hij zijn eigen stoel gepersonaliseerd krijgt, wie wil dat nou niet?! Dan kan deze stoel naar zijn grote zus en hebben ze samen pret voor 10 op een super degelijke, makkelijke en vooral fijne stoel

 • Mandy van de Water zei

  Wow! Heb altijd al een tripp trapp willen hebben, maar er nooit een aangeschaft. Ik zou kiezen voor neutraal wit en over de tekst die ik er dan op zou willen ga ik heel hard over nadenken totdat je me mailen dat ik hem gewonnen heb 😉

 • Imke zei

  Voor ons vierde kindje willen we heel graag een Triptrap stoel aanschaffen. Na diverse merken geprobeerd te hebben die of te veel ruimte innamen, snel versleten of gewoon foeilelijk willen we deze stoel ervaren. En wat een fantastische actie. Geen gestoei meer om wie waar mag zitten die stoel wordt voor onze benjamin

 • Angela zei

  Super gaaf om een mooie tripp trapp stoel te winnen. Mijn zoontje kan dan heerlijk aan tafel zitten/spelen. Het behoort tot 1 van z’n favoriete speelplekken!!

 • Manuela van der Heijden zei

  Onze zoon zijn naam Devon

  Zo dat hij toch nog aan tafel zit, ook al is hij niet meer in ons midden.

  Devon is overleden aan acute leukemie toen hij 14,5 maand oud was. En na 11 maanden lang strijden en een beembergtransplantie uit ons midden gerukt.

  Zijn zusje zal gebruik maken van de stoel, zij hebben elkaar nooit ontmoet. Al weet ze heel goed wie Devon is,
  Helaas alleen van de foto’s en video’s.

 • Marleen zei

  Super Tof! Ik ben in 2017 uitgerekend van onze derde dochter en ik heb voor de 2 Stokke stoelen die ik al heb, steeds een kussentje laten maken met naam erop, maar nu dit gegraveerd kan worden! Wow! Nog toffer ! Ik hoop echt zo dat ik deze mag winnen !

 • Joke Vermanen zei

  Ja die willen wij wel winnen voor onze kanjer die in mei grote broer wordt!

 • Inge & Jill zei

  Ooooh ik zie het al helemaal voor me, een eigen trip trap mét haar naam voor ons prinsesje! Wat moet het ook leuk zijn om deze weg te mogen geven 🙂 wij doen graag mee!

 • Chantal zei

  Een Tripp Trapp voor mijn jongste zoon (14 maanden) zou heel welkom zijn!
  Duim, duim, duim

 • Mieke zei

  Super leuk voor ons dochtertje! En idd blijft het een tijdloze prachtige stoel!

 • Wendy van Oyen zei

  Wat een super actie, die willen wij wel heel graag winnen! En wat gaaf dat hij gegraveerd kan worden, super actie!! Ik duimduimduim dat ik een goede kans maak!

 • Vivian zei

  Ge-Wel-Dig! De stoel der stoelen met stip op 1! Een Stokke tripp trapp past PERFECT aan onze eettafel en ons manneke zal zich de koning te rijk voelen op zo’n pracht stoel zeker wanneer zijn naam op de achterkant pronkt. Groot en klein zit er super gemakkelijk op haha ja deze mama heeft het ook al uit geprobeerd 😉 HEERLIJK!

 • Marijke zei

  Superleuke actie! Waag graag een kans!

 • Annelies zei

  Zou zo mooi zijn voor ons kindje die wij 26 mei 2017 verwachten!
  Volgende week weten we wat het is en kunnen we de stoel natuurlijk direct uitkiezen! Hoe mooi is dat!
  Ik ben ook al jaren fan van tripptrapp! Op het werk zijn ze echt geweldig (kinderopvang)!
  Dus thuis komt er hoe dan ook een te staan!

 • Sanne Kobus zei

  Dat zou gaaf zijn! We zijn er net dit weekend achter gekomen dat we een dochter in ons gezin mogen sluiten. Ben vandaag precies 20 weken zwanger. Super stoelen voor rapley baby’s!

 • Annemarie zei

  Hier ook een grote fan!! Het zou zeker nog van pas komen!!

 • Linda de Korte-Hermans zei

  Alles gedaan haha want deze wil ik zooo graag voor mijn zoontje! Begonnen met hapjes! Kan hij eens goed bij ons aan tafel komen zitten ❤ Leuke actie!

 • Wendy zei

  Wauw wat een gave actie.
  Zou leuk zijn voor mijn dochtertje, ik waag heel graag een gokje.:)

 • Nancy Mol zei

  De stoel staat (toevallig) op m’n verlanglijstje voor begin volgend jaar! De kinderstoel voor mijn dochter wordt te klein dus ze wil net als dr grote broer een eigen triptrap, zou het dus erg leuk vinden om deze te winnen!

 • Joanneke zei

  Jaaaaaaa…. super tof!!! Ik doe mee

 • Lena zei

  Leuke actie! Gevolgd en geabonneerd ☺ De naam Roan zal heel mooi staan op een (Hazy Grey) Tripp Trapp stoel!

 • Elise zei

  Wauw, stel je voor als je wint!
  Let maar niet op de naam van mijn youtube account. Tha super bitch komt zo naar over 😉 hij is van jaren geleden, voor ik moeder was, haha
  Bedoelen jullie deze comments trouwens? Of op Facebook?
  Daar voor de zekerheid maar gedeeld.

 • Elize zei

  Zelf nog geen ervaring met tripp trapp maar om mij heen alleen maar positieve verhalen. Mijn nichtje kunnen er met alle gemak zelf op klimmen en zelfs mn neefje kan er al op zitten dankzij het baby zitje. Dus ideaal voor mij dochtertje als ze straks kan zitten!

 • Lia zei

  Geweldig!! Leuk voor mijn kleinzoon kan hij aan tafel met oma een koekie eten

 • Brenda zei

  Oeps ik bedoel natuurlijk stokke is Noors 😉

 • Bieneke zei

  Wat een leuke actie! Hier ook helemaal fan van de trip trap en met een kleintje in de maak, hebben we straks een tweede trip trap nodig en hoe handig is het dan dat er een naam op komt. Heb je als ze wat groter zijn en het verschil in stoel kleiner geen ruzie van wie welke trip trap is. We doen graag mee met de winactie.

 • Brenda zei

  Wij hebben er 1 voor ons zoontje die in Noorwegen is geboren. Stinkends Noors dus past helemaal. Onze dochter wordt in mei geboren dus een roze zou fantastisch zijn in ons Nederlandse gezin met een Noors tintje 😉

 • Kimberley zei

  Ik doe graag mee voor ons zoontje! Heb alles gedaan, geliket, ge-allest 😉

 • Sandra van Limpt zei

  Wauw met deze supergave actie doen we zeker mee! Super fijne stoel!

 • Kelly zei

  Ik waag ook een poging. Het lijkt me heel gaaf of zo’n gewilde Stokke Tripp Trapp kinderstoel te winnen, en dan ook nog eens gegraveerd? Wauw! Yes please

 • Liline Erdmann zei

  Ik loot graag mee zodat ons 3e wonder ook fijn bij ons aan tafel kan zitten!

 • Gj zwaan zei

  Super gave actie, hebben nu een mee groei stoel die toch niet helemaal naar mijn zin is, dus dit zou zeer welkom zijn

 • Jessica Lacor zei

  Superlief voor mijn dochtertje Noa <3

 • Renate zei

  Wat zou dat mooi uitkomen!! Deze zomer verwachten wij ons tweede kindje, dan hebben beide kinderen straks een eigen stoel!

 • Lotte zei

  Super leuke actie, ik wil graag meedoen voor onze 13maand oude dochter Aliera, zo kan ze oefenen met zelfstandig te eten.De roze zou dan heel leuk staan aan de eettafel

 • Annelies zei

  Wat een gave actie en een super idee van Stokke! Ik wil graag een witte met de naam van mijn zoontje die over een maand geboren zal worden.

 • Channah zei

  Ik doe heeeel erg graag mee voor ons tweede meisje die in april geboren gaat worden. We hebben er natuurlijk al een voor onze dochter, maar baby #2 mag niet achterblijven!

  Ik volg je op Facebook, Instagram en YouTube.

 • Sanne romijn zei

  Super gave actie! Ben al jaren fan van de triptrap stoel, zeker 15 jaar sinds mijn broertje deze stoel heeft en die is nu 22 en gebruikt hem nog steeds! Zelf zou ik voor ons zoontje van 1,5 een mooie triptrap stoel willen hebben, hij is er aan toe om langzaam aan naar een ‘grote jongensstoel’ te gaan.

 • Gretha zei

  Ja! Zou super zijn voor onze zoon Jurre!!

 • Nienke zei

  Zou een pracht cadeau zijn

 • Daniëlle zei

  Jaaa gedaan!! Onze dochter Nora-Jane zal hier
  Onwijs blij mee zijn!!

 • Geke zei

  Ik doe graag mee! 🙂

 • Lianne zei

  Wat leuk, ik ben ook groot fan van tripp Trapp, ik ga een gokje wagen.

 • Lenneke zei

  Heel graag! Gup komt 1 mei, onze 1e. Wil heel graag straks de babyset erbij

 • Sandra zei

  Onze kleine man Hias van 6 maanden zit nu nog in z’n wipstoel op tafel tegenover zijn grote broer Alois van 2jaar. De verhalen en lachertjes die zij nu al met elkaar uitwisselen zijn geweldig. Hoe mooi zou het zijn dat zij binnenkort naast elkaar kunnen klieren aan tafel. Hiervoor zou een tweede tripp trapp stoel geweldig zijn.

 • Brenda zei

  Wauw wat een super gave winactie!met een kleine meid in huis en een dametje op komst zou het helemaal super zijn om te winnen. Nu hebben we 1 hele grote lompe eetstoel aan tafel staan waar je bijna je nek over breekt

 • Josien zei

  Woow, super actie dit! Kunnen we goed gebruiken voor 1 van onze zoontjes!

 • Maaike Akkerman zei

  Wat een supergave actie!!! Een mooie tripp trapp stoel kan ik maar al te goed gebruiken met een zoontje van 4,5 en een kleintje op komst. En wat is er nou mooier dan een gepersonaliseerde stoel. Supergaaf!!!

 • Cindy zei

  Wauw wat een supergave winactie! Wij gaan graag een poging wagen en heel erg hopen dat we deze mooie stoel mogen winnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 4 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 5 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 5 maanden geleden
 • 12 minuten lezen