Waar ben je naar opzoek?

Maak je eigen Spotify playlist voor huisdieren

1 minuut lezen Linda Bosscher Linda Bosscher
Maak je eigen Spotify playlist voor huisdieren

De meeste gezinnen hebben wel een huisdier. Deze huisdieren zijn ook wel eens een dagje alleen thuis doordat er gewerkt wordt. Niks raars aan! Toch kan een huisdier stress ervaren als deze een tijdje alleen moet zijn. Daarom heeft Spotify nu een playlist en podcast gemaakt speciaal voor huisdieren die alleen thuis zijn.

Podcast voor eenzame honden

De podcast die Spotify heeft gemaakt is alleen voor honden. De podcast bevat rustgevende muziek en er worden verhalen aan je hond verteld. Zo worden ze, via de podcast, gerust gesteld. Volgens Spotify moet dit de stress van honden verlichten als ze even alleen thuis moeten blijven.

Gepersonaliseerde Spotify playlist voor huisdieren

Op Spotify kun je ook een playlist voor je huisdier maken. Dit kan voor honden, katten, volgels en hamsters maar ook voor leguanen. De playlist kun je maken, op een speciale website, op basis van het karakter van je huisdier.

Bij het maken van de playlist krijg je een aantal vragen zodat je de playlist kunt personaliseren.

Gezellig toch?

Spotify heeft voor lancering van de huisdieren playlist en podcast een enquête uitgevoerd waaruit blijkt dat één op de vier baasjes muziek afspeelt voor zijn of haar huisdier als ze alleen thuis zijn. En eerlijk is eerlijk; je kan niet 24/7 bij je huisdier zijn en het is voor je huisdier fijner als er wat geluiden om hem heen zijn dan de hele dag stil en alleen in een huiskamer te moeten zitten.

Bron: Nu.nl | Photo by Lum3n.com from Pexels

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 11 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 16 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Welke rechten heeft een alleenstaande vader?

  • 16 uur geleden
  • 3 minuten lezen