Waar ben je naar opzoek?

Maak je eigen Spotify playlist voor huisdieren

1 minuut lezen Linda Bosscher Linda Bosscher
Maak je eigen Spotify playlist voor huisdieren

De meeste gezinnen hebben wel een huisdier. Deze huisdieren zijn ook wel eens een dagje alleen thuis doordat er gewerkt wordt. Niks raars aan! Toch kan een huisdier stress ervaren als deze een tijdje alleen moet zijn. Daarom heeft Spotify nu een playlist en podcast gemaakt speciaal voor huisdieren die alleen thuis zijn.

Podcast voor eenzame honden

De podcast die Spotify heeft gemaakt is alleen voor honden. De podcast bevat rustgevende muziek en er worden verhalen aan je hond verteld. Zo worden ze, via de podcast, gerust gesteld. Volgens Spotify moet dit de stress van honden verlichten als ze even alleen thuis moeten blijven.

Gepersonaliseerde Spotify playlist voor huisdieren

Op Spotify kun je ook een playlist voor je huisdier maken. Dit kan voor honden, katten, volgels en hamsters maar ook voor leguanen. De playlist kun je maken, op een speciale website, op basis van het karakter van je huisdier.

Bij het maken van de playlist krijg je een aantal vragen zodat je de playlist kunt personaliseren.

Gezellig toch?

Spotify heeft voor lancering van de huisdieren playlist en podcast een enquête uitgevoerd waaruit blijkt dat één op de vier baasjes muziek afspeelt voor zijn of haar huisdier als ze alleen thuis zijn. En eerlijk is eerlijk; je kan niet 24/7 bij je huisdier zijn en het is voor je huisdier fijner als er wat geluiden om hem heen zijn dan de hele dag stil en alleen in een huiskamer te moeten zitten.

Bron: Nu.nl | Photo by Lum3n.com from Pexels

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 1 maand geleden
  • 1 minuut lezen
Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 6 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 6 maanden geleden
  • 3 minuten lezen