Waar ben je naar opzoek?

Leuk Sint en Kerst, maar wat geven we onze mannen?

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Leuk Sint en Kerst, maar wat geven we onze mannen?

Leuke cadeautjes voor de kinderen zoeken, daar heb ik geen probleem mee. Al wordt het voor mijn tiener wel steeds lastiger. Of hij heeft geen wensen of hij wil een nieuwe spelcomputer wat helaas niet binnen het budget van Sint valt. En als ik dan rond ben voor de kinderen moet ik nog wat verzinnen voor mijn man. Zucht. Wat geven we de mannen voor Sint (en Kerst)? Als je nog klusjes in huis te doen hebt; lees dan vooral verder.

Geen cadeau voor elkaar; of toch wel?

Wat voor leuk cadeau verzin ik voor hem? Elk jaar is het weer hetzelfde liedje. Hij heeft geen inspiratie en ik eigenlijk ook niet… En dan zeggen we weer tegen elkaar: “We kopen dit jaar niks voor elkaar hoor!” om het uiteindelijk toch wel weer te doen. Want ook zo lullig wanneer de één wel wat koopt en de ander toch niks heeft…

Lees ook: De leukste Sinterklaas cadeautjes voor ouders

Klusjes in huis klaren

Uiteindelijk ben ik er weer uit voor dit jaar. We wonen nu twee jaar in ons ‘nieuwe’ huis en de eerste klusjes moeten al gedaan worden. Even een gaatje boren, een tochtstripje aanbrengen of een deurklink die weer los hangt. Het werd ook tijd dat we ons eigen gereedschaps gear uit gingen breiden. Ik heb meteen van die gelegenheid gebruik gemaakt om voor mijn man cadeaus te kopen. Wellicht kun jij ook meteen inspiratie opdoen als het gaat om cadeaus voor mannen: koop gereedschap! 

Hij blij, ik blij!

De leukste cadeaus voor de feestdagen heb ik voor jou hier op een rijtje gezet; scheelt jou weer zoeken. Misschien niet de meest originele cadeaus maar wel iets waar je man (en jij!) heel blij van kan worden. Kan hij eindelijk die klusjes in huis eens gaan doen…

Wat echt ideaal is (en onmisbaar in elk huishouden) is een 17 delige SDS-plus boor. Er is altijd wel een gaatje wat geboord moet worden en zo heb je alles bij de hand. 

 

Of wat dacht je van een 13-delige schroevendraaierset? 

Een goede verticuteermachine is in de zomermaanden ook onmisbaar.

… en een bladblazer in de herfst!

Zelf heb ik een hekel aan spullen die rondslingeren dus geef ik hem meteen een opberger erbij waar hij zijn gereedschap in op kan bergen. Ik ben benieuwd hoe snel hij alle klusjes in huis geklaard heeft. Met dit cadeau voor hem heb ik mijzelf in ieder geval ook blij gemaakt! Overigens heb ik alles, lekker makkelijk, besteld bij het Gereedschapcentrum. Volop keuze en bij je aan de deur bezorgd. 

Photo by Bidvine from Pexels

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Sinterklaas surpise idee: wat kan je maken?

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Feestje

Prinsessen kinderfeestje: de gids voor het perfecte feestje

  • 2 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Populaire babynamen 2022: dit zijn de trends!

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen