Waar ben je naar opzoek?

Lekkere drankjes voor ontspanning in de avond

1 minuut lezen admin Love2BeMama
Lekkere drankjes voor ontspanning in de avond

We kunnen er niet omheen, de herfst is daar! En laten we eerlijk zijn, dat zorgt voor een boel ergernis en gedoe. ’s Ochtends de kinderen weer in regenpakken hijsen als ze naar school fietsen, ’s middags diezelfde kinderen weer kletsnet terugkrijgen want tja, die pakken doen ze natuurlijk niet uit vrije wil op school weer aan. En laten we het maar niet hebben over de drukte op de wegen, de kou, de kortere dagen en niet te vergeten de mensen die mopperen op het weer. En ik doe daar in deze blog ook heel eventjes aan mee.

Maar gelukkig zitten er ook leuke kanten aan de herfst! ’s Avonds steek je de open haard aan, pak je de kaarsjes en schenk je een lekker drankje in. Voor mij drie ingrediënten voor een mooie herfstavond. Zoals zo veel andere dingen bestel ik ook graag mijn wijn en sterke drank online. Ik doe dat altijd bij Drankdozijn. Dit is een online drankenspeciaalzaak die meer verkoopt dan alleen standaard wijn, whisky’s, bier en rum. Je vindt er een uitgebreid assortiment en veel speciale producten. DrankDozijn heeft geen fysieke winkels, maar beschikt wel over een groot distributiecentrum van zo’n 10.000m2. Alles wordt direct van de fabrikant of importeur geleverd en dat scheelt mij weer kostbare op- en overslagkosten.

In de donkere maanden drink ik graag een glas rode wijn en soms voor het eten een glaasje port. Hoe ziet jouw favoriete herfstavond eruit en welk drankje schenk jij dan voor jezelf in?

Proost!

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen