Waar ben je naar opzoek?

Lekker met de kleine in de tuin, ook met dit warme weer

1 minuut lezen admin Love2BeMama
Lekker met de kleine in de tuin, ook met dit warme weer

Wat hebben we heerlijk weer hè? En dat al zo lang! Ik kan me een mooiere zomer niet herinneren. ‘s Ochtends in de tuin ontbijten, overdag vermaken de kinderen zich prima in het kleine zwembadje en elke avond gaat de barbecue aan. Een feest!

Als ik dan tóch een klein nadeel mag noemen is het gebrek aan schaduw. Onze tuin ligt op het Zuiden dus er is AL-TIJD zon! In het voorjaar prima, maar nu met dit weer toch een tikkeltje too much. Een goed zonnescherm of een mooie en degelijke parasol is dan ook echt een must. Ik heb altijd al een zwak gehad voor zweefparasols. Sinds ze op de markt zijn hebben ze mijn hart gestolen. Het ideale aan zweefparasols is, is dat de steun aan de zijkant zit zodat je het gehele gedeelte van het doek voor je schaduw kunt gebruiken. En dat is wat we nu willen!

Bij Van der Garde vind je parasols in diverse modellen en uitvoeringen. Zo heb je de ronde, vierkante en rechthoekige zweefparasol. Heb je bijvoorbeeld een ronde tuinset, dan is een ronde zweefparasol de beste keuze. Vooral bij loungesets worden tegenwoordig veel vierkante zweefparasols gekozen. Ook qua kleuren heb je tal van mogelijkheden. Zo kan je kiezen uit diverse soorten doeken. Kijk wat je het mooiste vindt staan op jouw terras en wat bij de stijl en uitstraling van de tuin past en maak je keus.

Fijne zomer verder!

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen